Ett litet antal förslag för framgång på ketosis diet

Ehuru den inte är långt ifrån så poppis som den var på 90-talet när Atkins diet var till synes allenarådande, innehar en kolhydratfattig ketogen kost ännu mycket bra aktning i flera kretsar som en effektiv viktminsknings diet.

Ketostix köps fraktfritt och prisvärt på allt-fraktfritt.se.

Nedan följer ett litet antal tips för att maximera din framgång på en ketogen diet.

1. ) Drick massor av vatten.

Även när man använder en ketogen diet, så har din anatomi svårt att bibehålla så mycket vatten som den behöver, så att dricka mycket vätska är absolut nödvändigt.

Flera experter föreslår att männens intag skall vara åtminstone 3 liter dryck var dag, medans motsvarande siffra för kvinnor är 2, 2 liter per dag.

En bäst indikator på god vätsketillörsel är färgen på din urin.

Om din urin är beredd alternativt ljusgul, får man antagligen tillräckligt mycket fluid.

Ta med dej en flaska vatten vart du än traskar!

2. ) Glöm ej fettet!

Lätt uttryckt, våra kroppar behöver bränsle för att fungera.

När vi begränsar vårt kolhydratintag, särskilt till nivåer som i ketos, ska våra kroppar en val energikälla.

Alldenstund protein inte är en effektiv energikälla, vänder sej våra kroppar till fettet.

Fett man äter medans du är i ketos används för att ge handlingskraft, vilket gör det mycket besvärligt att ackumulera fett medan du är i ketos.

Välj friska, omättade fetter så ofta som genomförbart: Födoämnen som avokado, oliver, nötter samt frön är idealiska.

3. ) Hitta din kolhydratgräns.

Alla våra kroppar är olika.

Vissa måltider måste komma en strikt kolhydratfattig diet som innebära förbrukning av mindre än 20 gram per dag utav kolhydrater.

Andra måltider kommer att hitta att de bekvämt samt lätt kan stanna i ketos samtidigt som den förbrukar 50, 75 alternativt 100 gram kolhydrater.

Det enda sättet att kunna absolut är ”trial and error”.

Förvärva Ketostix alternativt annat avtryck av remsor för keton urinanalys och granska din kolhydratgräns.

Om man upptäcker att man innehar en del spelrum, kommer det att göra att hålla fast vid din diet så mycket lättare. Sukralos sötningsmedel smakar precis som socker, perfekt ikaffe och te.

Kolsyrat vatten kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer så att dricka vatten blir en njutning. Smaka olika ostar och hitta jättegoda – ost och dryck blir en god frukost om det är god ost, kanske kokt ägg eller äggröra till. Glöm inte att ägg och bacon ger en bra frukost.

4. ) Var smart med spriten.

En av de stora aspekterna förurom att kunna inta fet mat med ketogen diet är att man kan inmundiga alkohol utan tillgängliga din viktminskning alltför långt ur kurs. ketostix resultat atkins.

Vitsen är att man kan inmundiga osötad sprit som vodka, rom, tequila, gin, whisky, cognac och brandy ihop med enstaka lågkalori bira.

Använd lågkalori inmundiga för att blanda spriten och drick mycket vatten för att inte få vätskebrist, eftersom en baksmälla kan göra dig notoriskt dålig när man är i ketos.

Och kom ihåg, kalorier räknar ännu, så gå ej överbord.

Allt med måttlighet.

5. ) Äga tålamod.

Medans ketogen diet är känd för att ge en flink viktminskning, särskilt i de tidiga stadierna av kosten, är viktminskning alltid en oengagerad, tidskrävande process.

Bliva inte galen om vågen ej visar på en direkt viktminskning, eller kanske visar små viktökningar, för ett par dagar.

Din vikt varierar från dag till dag (och hela dagen) baserat på ett mängd element.

Glöm ej att använda statistik som hurdan dina kläder passar eller kroppsmått för att se dina framsteg, kan ge mer än vad vågen visar.