28 miljoner i jackpott till Linköpingsbo

I år bjöd nationaldagen på ytterligare anledning att fira flaggdagen för 42-åriga Christer från Linköping, som efter en lyckosam vinst på spelautomaten ”Mega Fortune” nu kan kalla sig mångmiljonär.

Ett spel på 20 kronor gav arbetslösa Christer en vinstsumma på lite mer än tre miljoner euro, drygt 28,2 miljoner kronor, och säkrar nu hela hans ekonomiska framtid.

– Det känns helt surrealistiskt, jag har inte kunnat blunda en sekund i natt, säger vinnaren Christer, 42-år från Linköping. Vinstpengarna ska investeras i värdepapper samt fonder, men jag kommer absolut se till att ha en aning roligt oxå. Några resor med familjen samt köpa en ny Porche till exempel, fortsätter han.

Spela Mega Fortune med startbonus

HÄR

I höstas delade ComeOns ”Mega Fortune”, onlinespelet med extra stora jackpottar, ut 109 miljoner kronor till en 20-årig norsk elev.

Den vinstsumman gav ComeOn en plats i Guiness rekordbok som den största jackpottutbetalningen på en spelautomat online.
– Vi kan blott lyckönska, det är ett briljant stort belopp det handlar om.

Vi önskar Christer all lycka i framtiden samt blickar fram emot Mega Fortunes nästa mångmiljonvinst, uttalar sig Thomas Bertilsson på ComeOn.

Gert Gambell säger i en kommentar att ComeOn är ett ärligt företag som man kan lita på då man vinner jättesummor och tipsar om att ta Bonusen ovan och “Ge Turen En Chans” som han brukar säga. Men spela bara för pengar Du har rådatt förlora – många måste förlora för att det skall bli så enorma jackpottar.