Aromhusets Jordgubbe skänker ditt mineralvatten söt arom bruten sommar

Nu kan Du och jag dricka gott bubbelvatten med smak av jordgubbe. Gert Strand AB släpper 16 essenser för kolsyrat och däribland finns Jordgubbe som spås en briljant framtid. Aromhusets essenser är tillverkade utan från både socker samt sötningsämnen, men rika på smak samt flexibilitet då dom kan blandas med varandra samt doseras för stundens önskemål.

Gert Strand AB lanserar nu sommarfavoriten nummer 1 bland sina ca 20 aromer för kolsyrat mineralvatten – Jordgubbe! Finns det någon arom som är starkare förknippad med sommarens festligaste och mysigaste stunder?

Strands aromer för kolsyrat mineralvatten går under fabrikatet Aromhuset samt alla 16 smakerna kan blandas med varandra för att alstra intressanta och ovanliga kombinationer. Just Jordgubbe är god ihop tillsammans många av dom övriga smakerna, t ex så skänker Jordgubbe samt Vanilj ens kolsyrade vatten en lättkorrekt söt, mjuk och somrig arom.

Idag byter allt flera ut det vanliga vattnet mot kolsyrat och sedan några år tillbaka har vi fått upp ett stort intresse för smaksatt kolsyrat vatten. Försäljningen av det smaksatta kolsyrade vattnet går fantastiskt bra och nu dricker vi mer av det än av det naturella. Med en aning kolsyra känns vattnet fräschare och friskar upp snabbare än vanligt stilla vatten gör. Kolsyra har också den suveräna förmågan att försbättra smaker så tillsammans blott lite av Gert Strands aromer i bubbelvattnet får det snabbt väldigt knubbig smak.

– Kolsyran håller sig bäst i kallt vatten och det allra bästa är att försiktigt dosera sitt kolsyrade vatten en stund innan intag så att smakerna får en chans att verkligen utveckla sig till sin fulla förmåga, hälsar Strand.

Sverige är lite av ett föregångsland när det kommer till smaksatt mineralvatten, i utlandet hittar man inte detta koncept så lätt, möjligtvis kolsyrat vatten med smak av citron, på sin höjd. Utbudet här är i jämförelse ganska stort, men det finns fortfarande mycket kvar att göra, tycker Strand, som anser att utbudet fortfarande är ganska begränsat och – framför allt – att det smaksatta kolsyrade vattnet i butik ofta är för svagt i smaken. Det är givetvis en smaksak hur mycket smak man vill ha i sitt vatten och just därför känns utbudet begränsat – det finns ingen variation på smakstyrkan.

När man själv smaksätter sitt kolsyrade vatten med Aromhusets essenser har man fördelen att man kan välja både smak eller smakblandning, samt smakstyrka. Detta kan man dessutom variera efter dagsform, ibland kanske man är sugen på mycket smak medan man andra gånger bara vill ana smaken i bakgrunden. Om man dessutom väljer att kolsyra sitt eget vatten med en sodastreamer så sparar man både pengar, samt värnar om miljön då man slipper bidra till alla miljöutsläpp förknippade med transporterna av vårt kolsyrade vatten.

Strands aromer blandas lika väl i köpt kolsyrat vatten som mineralvatten och soda, som det gör i hemkolsyrat vatten. Med Aromhusets essenser vet man dessutom vad man stoppar i sig. Man slipper socker och kemiska sötningsmedel som vi idag vet kan innebära hälsofara i det långa loppet. Man kan låta barnen dricka gott bubbelvatten utan att oroa sig för att de ska få hål i tänderna eller blodsockerfall. Jordgubbe är en smak som dessutom ofta uppskattas extra av just barnen och är en vanlig smaksättare på allt från godis till saft och marmelad. Jordgubbe är en smak som man känner igen och älskar.

Thomas Ström, som jobbar som säljare för Gert Strand AB, meddelar att man nu söker nya återförsäljare till Aromhusets succéprodukter här och att just Jordgubbe antas bli väldigt populär.