Bli miljonär på en skraplott online

Det har blivit allt mer vanligare att personer handlar skraplotter genom nätet. Många är vi som gillar att skrapa lotter, prova vår lycka för en billig penning och hålla drömmar om ekonomisk frihet levande. Samtliga måhända inte skrapar lotter i förhoppning om att kamma hem högsta vinsten, men det är helt klart något vi är många som drömmer om. Speltips skrap: Bara klicka här.

Triss är vår mest populära skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag också omtyckt, man vinner inte lika stora summor, men insatssumman är däremot även lägre. De flesta av oss kan klara sig utan någon tia i veckan för att hålla drömmarna levande.

När man spelar trisslotter på klassiskt vis så handlar man först en lott eller två (eller fem!) hos sitt lokala spelombud. Somliga skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste utför en ringa högtidlig procedur vid skrapningen. En del skrapar rutorna med omsorg en för en till dess allting av det översta skrapskiktet är borta, andra skrapar fram siffrorna i ett kör för att så snabbt som möjligt få reda på om man har dragit en vinstlott eller en nitlott.

När man handlar sin skraplott på nätet så missar man själva skrapandet, datorn utför jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man önskar skrapa fram sina rutor – en och en, alternativt allting på en gång. Man slipper också sitta och titta igenom sina rutor för att märka en eventuell vinst, datorn meddelar en om man vann.

Man kan införskaffa skraplotter online via ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här hittar man t ex Triss skrap), svenskalotter.com och lyckoskrapet.com. Det finns hur många annorlunda varianter av skraplotter som helst och man gör klokt i att kolla vinstodds, vinstplan och – självfallet – lottpris innan man ska spela skraplotter online.

När man drömmer om ett liv i frånvaro av ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en rutin att skrapa lotter. Är man lite old school så kanske man tycker om ritualen att promenera ner till spelombuden en given veckodag och inhandla ett förutbestämt antal skraplotter. Man utför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och önskar att det en vacker dag kommer att bidra till högsta vinsten, eller i alla fall skapligt mycket pengar.

För modernare personer är det smidigt att ha tillgång till sin skraplott online, man loggar in på sitt spelkonto och handlar sina lotter där, man undgår lämna hemmet och i fall att man vinner så har man redan organiserat för sig angående utbetalningar osv.

När det gäller vilken typ av spelande som helst så är det betydelsefullt att man har koll på sig själv, att spendera småsummor på lotter samt betting verkar harmlöst, men om speldjävulen får ett fäste om en så blir småsummor fort stora summor och den onda cirkel uppstår när man hela tiden tänker att det är just nästa lott eller spelrunda som består av storvinsten. Många hamnar i spelfällan och får svåra problem – både ur ett ekonomiskt och psykologiskt synsätt – med att ta sig ur beroendet.

Att köpa en skraplott online stundtals är självfallet ingen fara och att ha en avlagd spelsumma per vecka är en god idé för att hålla koll på sina spelutgifter.