Bli miljonär på Triss skrap

Triss skrap är Sveriges främsta skraplott och kommer i både enkel och dubbel variant. En av fem lotter bär på vinst och dubbellotterna skänker större vinstchans än enkellotterna, men de flesta vinster på en Triss skrap lott är självklart små – 25 kronor, 50 kronor alternativt 100 kronor. Triss skrap säljer bäst och är mest känd av samtliga skraplotter i Sverige. En enkel trisslott kostar 25 kronor och en dubbel triss skrap kostar 50 kronor.

Varje morgon i TV4:s nyhetssändningar gästar en lycklig själ, förväntansfull inför den liveskrapning som han eller hon har vunnit på sin triss skrap. Man är garanterad en minimivinst på 50 000 kronor så lyckan är redan fullkomlig. Maxvinsten är en rafflande summa på 50 000 kronor i månaden under 25 år. Man är med andra ord mer än säkrad för livet om man drar hem högsta vinsten.

Triss skrap omsätter 3 miljarder kronor årligen och gör rejäla vinster. Enbart hälften av summan går åter till spelarna, men det är tillräckligt för att göra otaliga människor både glada samt rika. Att lägga pengar på ett Triss skrap mellan varven är ingenting man blir fattig på och spänningen det skänker att skrapa en trisslott är väl värd pengarna.

Många kör sitt Triss skrap rituellt, man köper lotten samma veckodag och samma tillfälle varje vecka, kanske har man till och med en strategi för att utse lott ur högen. Därefter skrapar man på sitt eget vis – med omsorg, ruta för ruta, eller snabbt och hetsigt för att få skrapande överstökat. Somliga skrapar sin trisslott med hjälp av nageln, andra med hjälp av ett mynt och ytterligare andra med särskilda skrapverktyg. När en del är noggranna med att skrapa bort varenda kvadratmillimeter av sin trisslott så skrapar andra enbart precis fram siffrorna för att bedöma om man fått vinst eller inte.

Det finns en extra ruta på en triss skrap, den multiplicerar en möjlig vinst. Denna ruta visar antingen x1, x2 eller x10. Om man skrapar fram en vinst på 1000 :- och därefter får x10 i extrarutan så vinner man totalt 10 000 :-.

Fastän det såklart är en speciell känsla med en fysisk Triss skrap, en lott som köpes hos ens spelombud, så blir det allt mer populärt att skrapa trisslotter virtuellt, antingen online eller via prenumeration till mobilen. Tips om skraplottspel: Klicka Här.

Man måste vara 18 år för att tillåtas spela Triss skrap eftersom Svenska Spel, som håller i Triss, tar sitt ansvar för ansvarsfullt spelande och för att motverka spelmissbruk.

Triss skrap

Har man besvärligt problem med sitt spelande och handlar för många trisslotter för ofta, så finns det hjälporganisationer att vända sig till. Det är lätt att hamna i fällan då man tror att storvinsten enbart finns ett enda Triss skrap bort.