De bästa broddarna tål daglig bruk

Vilka som är de bästa broddarna beror totalt på ens behov, en som behöver isbroddar till vardags köper sannolikt inte samma halkbroddar som en som önskar ut samt springa när det är fruset vatten och snö på vägarna. Man kan leta efter att konsumettester och användarrecensioner på online för att få en förslag kring vilka halkbroddar som matchar bäst för ens avsikt.

När man vill kunna vara ute och jogga eller springa när vägarna är osäkra och det är chansning för fruset vatten samt snö så är broddar till löparskor ett måste. Att springa på en isfläck är som att be om en haveri eftersom det är enormt besvärligt, för att inte säga omöjligt, att skydda sej från ett fall när man väl har halkat. Samtidigt vill man ej göra uppehåll i sin exercis för att det är vinter, vägarna kan mycket väl vara hala under flera månaders tid samt det gynnar absolut inte ens resultat. Man kan självklart gå till gymmet och springa på löpbanden där, men mestadels så skänker en löprunda utomhus så mycket mer än blott fysisk aktivitet – t ex frisk luft samt inspirerande miljöer – och de sakerna missar man om man tvingas hålla sej på ett löpband.

Om man vill investera i de bästa broddarna för språngmarsch och jogging så bör man helt färdigt betrakta de halkskydd som täcker hela fotsulan samt innehar mellan 6-10 broddar. Man behöver stöd under både häl samt framfot när man anländer opp en del i hastighet, eljest är risken ännu att man kan dratta. Vissa utav dessa helfots isbroddar innehar fjädring under hälen vilket underlättar springrundan ännu mer. Med sko broddar kan man springa ut i spåret utan minsta bävan över eventuella isfläckar alternativt snö. Mer info om broddar och halkskydd finns här.

De flesta halkolyckor under vintern sker på gator samt trottoarer samt hela 25000 individer uppsöker akuten till effekt av halkskador. De vanligaste skadorna är vrist- samt handledsbrott, men även andra benbrott samt hjärnskakning är förhållandevis standard. Hälften utav alla som anländer in med skador efter att halkolyckor är under tretti år som visar på att det med stor sannolikhet ofta handlar om obetänksamhet på gatorna.

Fördelen med att det är så stor del unga människor som skadar sig efter att ha halkat är att en ung samt vital kropp med största probabilitet återhämtar sej snabbt åter, ehuru det såklart är väldigt krångligt samt smärtsamt med en bruten vrist. En äldre individ är mer fragil och efter att ett seriöst fraktur kanske man aldrig åter återställs. Därjämte är det dåligt om en gammal anatomi måste stanna upp under en längre cykel, vilket ju händer om man bryter ett ben eller en lårbenshals. Kanske kommer man aldrig på fötter åter.

Som tur är så är det ganska flera exakt i de äldre generationerna som använder sig av broddar skor när de är ute samt traskar vintertid. Kanske är det oxå på grund av detta som skor med broddar har ansetts en del töntigt tidigare. Detta tittar på man dock en förändring på samt med avsikt på att det är så flera unga som skadar sig efter att ha halkat och allt flera investerar i isbroddar till skor. Bästa broddarna för en äldre individ är helt klart de som är enkla att använda samt på, därtill att anpassa, de får helst fästas med kardborrband. De bästa broddarna för personer som bär klackskor är de som har metallpiggar blott under framfoten.