Gert Strand AB presenterat nytt flytande Sucralos sötmedel på bekäm droppflaska med droppdosering

Sucralose flytande sötmedel från Gert Strand AB är det enda sötmedel från Gert Strand AB är det endaste sötningsmedel som har smak av riktig sötma utan att innehålla kalorier eller kolhydrater.

Sucralose tillverkas av socker – genom att man modifierar en sockermolekyl så att den i princip smakar likadant – men 600 ggr starkare.

Sucralose ersätter socker i många produkter där socker tidigare fanns. Sucralose flytande sötmedel används för att få sötma i drycker (kaffe, läsk mm) och matlagning men kan oxå användas till bakning tack vare att den behåller sin sötma även då den blir godhjärtad. Sucralose flytande sötmedel kan ungefär användas överallt där socker använts.

Sucralose flytande sötmedel är oxå efterlängtat inom hälsokost och viktkontroll. Med blott en droppe får man den sötma i kaffet som önskas, utan att få ett litet antal kalorier. Många kämpar för att hålla vikten samt här kommer Sucralose flytande sötmedel att vara en enorm assistans alldenstund den baraendast passerar igenom kroppen utan att tillföra} något.

Till skillnad från andra sötningsmedel, som Stevia samt Aspartam, skänker Sucralose flytande sötmedel ingen bitter eftersmak utan smakar naturligt sött. Bismaker som “metallsmak”, ”lakritssmak” samt ”aspartamsmak” fattas helt!

–  Det har länge funnits önskan om en produkt som smakar sött, utan bismaker samt utan kalorier och kolhydrater, säger Thomas Ström, försäljare på Gert Strand AB, samt fortsätter. Efter många års utveckling har vi nu funnit produkten och vi tillverkar för fullsatt för att leverera och vara säkra på att det alltid är högsta kvalitet.

Var flaska Sucralose sötmedel rymmer 33 ml och det motsvarar ett helt kilo socker. En droppe flytande sötmedel motsvarar en halv sockerbit. För att förenkla doseringen är flaskan försedd med pipett.

Gert Strand AB söker nu ytterligare återförsäljare genom internet.Då det inte finns någon konkurrens och produkten har högsta kvalitet och är billigare än i andra länder så tror man att många nya återförsäljare kommer att strömma till.

Han anser att Sucralose sötmedel, som är fritt från både socker och kalorier, är just vad alla hälsomedvetna personer idag är på jakt efter – ett sätt att placera god smak på tillvaron utan att kompromissa med sin hälsa.

För mer information: Sucralose Sötmedel tillverkas av Gert Strand AB samt säljs över hela landet i välsorterade butiker, bl.a. här allt-fraktfritt.com/sucralose-19/

Thomas Ström
Epost: thomas (snabel-a) gertstrand.se
Tel 040-620 21 86
Fax 040-18 30 25

Gert Strand AB är ett innovationsföretag som uppfinner och levererar produkter framför allt till bryggeri och dryckesindustrin, framförallt utrikes. Många produkter packas oxå i konsumentpack. Sucralose flytande sötmedel säljs dels till industrin i dunkar samt och som Provate Label med köparens etiketter samt till allmänheten i flaskor.

Suctralose Press info: www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/sucralose-nytt-soetmedel-nu-i-sverige-680513
Mer Sucralose info: aromhuset.com/

Bli återförsäljare: www.gertstrand.se

Be the first to comment

Leave a Reply