Gift finskt par vinner inte en, men Två jackpottar!

Super Lucky Frog fortsätter att leva upp till sitt namn. Särskilt lyckat blev det för det gifta finska paret som lyckades bägge lyckades vinna jackpotten under dito månad. De vann strax under €80.000 var.

Marko och Päivi bjöds in till spelföretagets kontor på Malta för att njuta av det varma medelhavsklimatet så vi kunde lyckönska dem samt ge dem möjligheten att tala om hur de kände efter en dylik upplervelse.

Marko, du började spela Super Lucky Frog för 6 månader sedan. Hurdan kom du i kontakt med Super Lucky Frog?

Marko: Jag hade tidigare testat en andel andra speltällen före, men sen tittade mig en TV-reklam på Discovery Channel med ett erbjudande på 100% insättningsbonus så jag bestämde mig för att testa. Insättning såväl som uttag fungerade smidigt så mig fick från början ett bra förtroende för Casinot. Då jag märkte att det gick att tro på företaget, så ökade jaj succesivt och jag fick även min fru hugad vilket var angenämt.

Är det något specifikt som gör att du gillar ComeOn?

Marko: Spelen som finns. När vi börjar spela går vi igenom hälften av de spel som finns så man blir inte uttråkad.

Päivi: Det är så bra erbjudanden. Till exempel så hade ni släppt ett nytt spel och erbjöd fria spinn för att prova det. Efter det satte jag in pengar och dito afton vann jag jackpotten.

Päivi, du var den första att vinna jackpotten. Om vi går i retur till kvällen då du vann, kan du förklara hurdant det kändes då?

Päivi: Det var en sån underbar feeling. Vi låg på soffan och Marko spelade poker samt jag spelade Super Lucky Frog samt mitt opp I allt skrek mig ut till Marko “Supeeeer”. När han reste på sig för att se vad som var på gång sa han ”kan inte vara sant”. Du kan tydligt se beloppet som var vunnet, men jag var i ett chocktillstånd och insåg inte hur grandiost belopp det var, men sen började jag se pengarna rulla in och mina ben började skaka. Till och med vår nabo kom över för att se vad det var som hände när de hörde mig skrika de trodde att något allvarligt hänt. Det var en enorm befrielse när du ringde efter tio minuter för att lyckönska oss samt det var då jag insåg att det faktiskt var sant. Det var riktigt skönt att höra alldenstund jag var orolig att jag hade spelat med lossas pengar.

Marko, du vann ungefär en månad efteråt. Hurdan kändes det när du berättade för Päivi eller var ni tillsammans även denna gång??

Marko: Icke vi var inte ihop. Det hela är faktiskt rätt fett. Jag arbetar på en färja och jag var i mässen där vi har trådlöst internet. Jag spelade sent på natten med en frände som spelade poker bredvid mig. För mig var det Super Lucky Frog som gav mig tur. Jag var absolut gripen samt kunde inte tro det var sant. Min fru hade just vunnit för en månad sen sen var jag på tur! First tänkte jag på min telefon eftersom jag förväntade mig ett samtal som min fru fick. Jag var ärligt förundrad över hur fort hon fick in pengarna på sitt konto. Så jag visste att jag skulle erhålla ett samtal. I synnerhet alldenstund jag hade vunnit ett par tusen mer. Alla omkring mig skakade på deras huvuden och frågade mig vad jag hade ätit samt om jag hade ramlat i en gryta med sagolik dryck som Obelix alldenstund vi haft dylik tur.

Kan du avslöja hemligheten bakom era vinster? Har du någon strategi ni använder?

Marko: Fantastisk flax! Vi har inte någon adekvat strategi I huvud taget. Vi byter spel baserad på magskänsla samt spelar aldrig samma spel för länge. Antagligen är det vår strategi. Under varje session lirar vi alltid annorlunda spel och tro jag det finns mycket av spel, över 80.

Päivi: När vi spelar tillsamman bestämmer vi I förhand hur manga spin vi får göra var och sen byter vi ständigt. En sak vi gör är att när scatters kommer opp och man ska välja en för multipliers alternativt fria spin så spelar vi sten sax påse för att bestämma vilken box vi skall välja.

Har du ett litet antal planer på hur du ska använda era vinster?

Päivi: Vi ska betala av våra skulder samt sen åka på en skön resa . Detta var en briljant chans att du bjöd oss ner till Malta. Vi ska också förbättra vårt hus och njuta av livet.

Marko: Ja, en aning upprustning av huset, rea och betala av våra skulder. Det kommer att göra livet och framtiden mycket lättare.

gertgambell.com önskar paret lycka till!

Blir du nästa Super Frog vinnare?
Klicka här för att få 100 kronor gratis att spela för
– innefattat till den 15:e november 2010.