Industri fastigheten på Industrifastighetentill salu för strax under 6 miljoner – rimligt pris 2,5 miljoner

Industri fastigheten på Svarvaregatan 1 i Svedala vi – Svedala Loppis – tittade på och underkände till priset 3 1/2 miljon är nu till salu och säljes för 5,75 miljoner.

Mäklare är Hilding Ottoson som på sin sajt visar snygga bilder från i somras, tagna på avstånd så den 42 år gamla penselmålade byggnaden ser ut som en ny industrilokal.

Man upphör aldrig att baxna. ..

Vi såg på denna industribyggnad för att anskaffa till loppislokal tidigare i år. Det regnade rättfram genom taket, avloppsystemet var en katastrof, alla portar gick inte att bringa, alla fönster måste bytas. Mycket i samma elegans, när uppskattade reparationer närmade sig 1 miljon lämnade vi lokalen.

Nu är industrilokalen på Svarvaregatan 1 i Svedala till salu för ganska 6 miljoner kronor. Expedit är ett AB som efter försäljningen blott kan likvideras emedan det slutat driva aktivitet. Risken för dolda fel är uppenbar, t ex alla kloak under fastigheten. Plattan är 36 X 20 meter, inget fett om man hittar dolda fel efter ett förvärv.

Tack alla Du som tipsat om fastigheten men vi (samt 3 företag från Svedala, alla i akut behov men kom till samma slutsats) har allaredan tittat på den innan den var officiellt till salu. Fastigheten är värd 3 1/2 miljon om den repareras främst. Ägaren har betalat överdriven för fastigheten, eljest skulle vi bjudit 2 1/2 miljon or renoverat den.

Tillfälle att anskaffa en industrifastighet i Svedala. Exponeringsmöjligheter och stor access från såväl E65:an som 108:an. Här har bedrivits försäljning och reparation av husbilar m.m.

Byggnaden är uppförd 1979. Ytan utgör c.a 720 kvm samt inrymmer försäljningsyta, reception, kontors- samt konferensrum m.m. Hårdgjord lott.

Gästskribent: Svedala Loppis, Svedala