Jackpott nu uppe i 53 miljoner och jättebilligt eller Gratis att spela för nya spelare

Mega Fortune jackpotten är nu uppe i 53 miljoner.

Samtidig så har Bettsson kampanj för att få fler kunder. ComeOn är ett av få företag som rekommenderas av Gert Gambell (som blivit utkastad av över 100 bookmakers när han vunnit med sin matematiska metodik som han skänker bort nu på sin sajt).

Man får 100 kronor i välkomstpremie att spelaför. En ny kund kan alltså vinna 53 miljoner helt gratis. Inte nog med det, man har därjämte premier så om man sätter in riktiga pengar – gjort på ett litet antal minuter med kreditkort – så får man lika många pengar avgiftsfri (opp till en viss nivå).

Uttnyttjar man detta kan man spela för halva priset och vinna 53 miljoner. En annan kampanj som varar tills jackpotten är vunnen: Fortsätt din dagliga jakt på 53 MILJONER kronor jackpotten med 5 FRIA spinn!

Du har nämligen 5 gratis spel om dagen tills någon tar jackpotten. Det kan vara Du.

Vi vill att någon ska vinna den livsförändrande förmögenheten snart. Ta chansen med dina 5 FRIA spinn Var dag så lyckan kan bli din!

Ge turen en möjlighet! Klicka här för att utnyttja alla bonusar och agera på Mega Fortune jackpotten utan att betala alternativt billigt.

Be the first to comment

Leave a Reply