Kan smaksatt kolsyrat mineralvatten göra dig fet?

Samtliga innehar hört om att det är livsnödvändigt att få tillräckligt med vatten att dricka.

Folk kräver extensiv mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner ska funka adekvat, men de mesta människor anser möjligheten att dra i sej bägare eller glas sedan bägare med totalt smaklöst vatten är jättejobbigt, i synnerhet är det så i de länder där vatten inte är någon bristvara som i Sverige.

Många människor vänder sig till mer dramatiska drycker, som kolsyrat vatten för att fullgöra sina rekommenderade muggar med fluid per dag.

Men stämmer ryktet om att ett överflöd att denna dryck inte är så hälsosamt som man skulle kunna ana?

Kan det kanske till samt med framkalla viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna av Karboniseringen

Jo, ryktet om att karboniserat vatten faktiskt kan orsaka uppsvälldhet och viktökning är totalt lätt falskt, så man man vara totalt lugn samt fortsätta dricka kryddad karboniserat bubbelvatten.


Mer Info Här.

Att kolsyra är ofarligt.

Att placera kolsyrade bubblor till vatten eller läsk, vari gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans metabolism.

Därjämte kan kolsyragasen verka helt tvärtom att du känner dej mätt fortare och detta skulle minsann kunna bidra till dina ansträngningar att viktnedgången.

Men låt oss eftersöka den reella viktboven

Men när bubbelvatten i sej är helt ofarligt samt eventuellt bra för din hälsa, dricker de flesta folk inte det i sin förädla design.

Vanlig läsk har en avsevärd och avskyvärd antal socker och kalorier.

Även lightläsk, med noll kalorier per dos har potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det är några smaksatta drycker som är lite bättre, man behöver helt enkelt själv kontrollera dryckens natriumhalt och art av sötningsmedel för att bedöma om drycken kan vara ett hållbart val till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det framkalla verklig och rätt så kraftig viktökning.

Men visste man detta?

Coca Cola som är världens största tillverkare utav läskedrycker och största märke i Sverige uppger på sin webbsida att deras läskedrycker består av lika mycket socker som naturlig fruktjuice.

Det kan verka missvisande, men är (givetvis listigt valt utav dem) för Livsmedelsverket fick ge dem korrekt i att ren fruktjuice har lika mycket socker som dricka.

Man uppskattar att en burk Coca Cola har kolhydrater som motsvarar cirka tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar ickeverbal om är apelsinjuice innehåller “goda” vitaminer samt mineraler som fattas totalt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice av apelsin alternativt äpple, alternativt en butelj Mer, får man i sig motsvarande

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Dito gäller för ett bägare Oboy, innehållande av mjölk och 4 teskedar chokladpulver.

Även i mjölk med tillsatser

En milkshake på McDonalds ger kolhydrater analog hela 19 sockerbitar!

En ask energidryck av märket Red Bull ger dej ej blott vingar, utan också åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man idag önskar inmundiga kolsyrat vatten för att njuta av dess roliga, brusande konsistens kan det vara en klart hälsosam bruk att smaksätta det med sockerfria aromer – som ej orsakar någon viktökning.