Kryddad vatten, lite näringsmässiga information

Den ökade efterfrågan på smaksatt kolsyrat mineralvatten har varit rätt så briljant, den ökade efterfrågan beror självfallet delvis på grund av satsningen på en “friskare livsstil” samt den misstro som flera innehar för kranvatten.

Smaksatt vatten – de näringsmässiga information med efterfrågan på den sundare livsstil som promenerar hand i labb med det ökade intresset för vad vi egentligen äter samt dricker, de “näringsmässiga fakta” som finns på etiketterna utav födoämnen och drycker granskas som aldrig förr.

Men som du kan föreställa dej, utan att forcera i dig något av annorlunda smaksatta vatten som vi dricker, är det ganska mycket att rapportera om.

Men tillverkarna vrider samt vänder på märkningsreglerna som gör att du missar många av detaljerna i vad som finns i drycken på etiketten och en del är det vad folk förväntar sej att se, även om de ej fullt ut förstår vad det hela innebära.

Ett utav de mest frapperande exemplen är antagligen Coca Cola med sitt budskap att en burk Coca Cola består av lika mycket socker som ett motsvarande bägare med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att sedan Coca Cola saknar allt vad vitaminer samt mineraler som finns i fruktjuice väljer de att ej nämna något om.

Om du idag anser att 10 bitar socker låter mycket – som det är – så kolla vad en Milkshake på MacDonalds har, analog 16 bitar socker utav kolhydrater!

Flera samt fler inser vådan av att stoppa i sig en massa mer socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället innehåller sötningsmedel av tveksamma hälsoskäl.

Smaksatt bubbelvatten, vinner mer samt mer terräng som ersättare av de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: https://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige ska vi skatta oss speciellt lyckliga vari vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som finns att inhandla i livsmedelshallarna.

Kryddad vatten – ett hälsosammare val samt med kravet på en sundare livsstil knallar det ökade intresset för vad vi egentligen äter samt dricker.

Konsumenter kollar alltmer sin födoämnen samt dryckesval baserade på näringsinnehåll samt den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig tidigare.

Konsumenter är också mer medvetna om vikten av vattentillförsel som en andel av en nyttig livsstil.

Att hålla kroppen väl hydrerad förbättrar energinivåer, hjälper till att spola toxiner från ditt system, och stöder till att hålla huden så den tittar på mer ungdomlig ut.

Vatten, i motsats till traditionella kolsyrade drycker, juice, fika etc är kalori utan och innehar inga negativa egenskaper, men låt oss vara totalt ärliga, det kan vara en del trist.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer offererar alla fördelarna med rent vatten men med tillägg plus för att det smakar bra, och med så många intressanta och spännande smaker som är tillgängliga nu finns det alltid någon smak som kan tilfresställa också den mest blaserade utav provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett absolut alternativ för den hälsomedvetna konsumenten.


Bordsvatteninfo.