Nu för tiden är det möjligt att skrapa lotter även på internet

Det är möjligt att handla svenska lotter genom de fysiska spelombuden men också via nätet. Exempelvis spelsajter såsom svenskaspel.se, svenskalotter.se eller bet365. Det finns många svenska lotter att välja bland och de kan skifta mellan spelsajterna. De svenska lotter som finns hos spelombuden brukar vara av standardsort – Triss och Tia.

Att spela på svenska lotter är en präktig spänningshöjare i vardagen, oavsett om man spelar med hjälp av fysiska svenska lotter, eller på virtuella lotter på webben. Vissa säger att känslan av att skrapa fram sin vinst på en «riktig» lott är överlägsen och kan inte bytas ut mot att skrapa på virtuella lotter, men allt fler finner att lotterna på webben bidrar till exakt samma känsla som de fysiska. I verkligheten har man chans på samma vinster och samma förluster oavsett ifall man spelar genom papperslotter eller lotter på webben.

Att spela på svenska lotter på internet är en marknad som växer och växer för var år som går. Att kunna spela online för spelande tillgängligt för alla, när som helst och var som helst. Äldre personer kan utan stress sitta hemma framför datorn och skrapa sina svenska lotter och har man en långtråkig stund på kontoret så kan man pigga upp dagen med att skrapa en lott online.

Något som är betydelsefullt att komma ihåg när man ger sin in i spelvärlden – oavsett ifall man begränsar sig till onlinespel eller avnjuter sina lotter på mer traditionsenligt sätt – är att spela med måtta. Många människor drabbas lätt av speldjävulen och tappar kontrollen över sitt spelande. Det som skulle vara en spännande lott eller två per vecka blev till svåra skulder hos både släkt samt banker. Man tror lätt att den där vinsten bara är en enda lott ifrån – en gång efter en annan.

Att spela på svenska lotter måste vara ett nöje i sig, men ett kontrollerat sådant. Att sätta upp en spelbudget per vecka är ett bra sätt att hålla kontroll.

De flesta som regelbundet spelar på svenska lotter fantiserar självfallet om att kamma hem storvinsten. Högsta vinsten på en Trisslott är 50 000 kronor i månaden under 25 år och på en Tialott är det 250 000 kronor. En tialott kostar just precis en tia och är därför 15 kronor billigare än en enkel Trisslott (det finns dubbel dessutom), men på Triss har man som sagt chans på betydligt större vinster.

Oddsen för att vinna småsummor på svenska lotter är relativt stor och ganska ofta sker det att man får tillbaka lottpriset. De stora drömvinsterna är å andra sidan inte särskilt många och man bör ha enormt tur för att kamma hem dem. Det kan kännas som att det är en enkel sak att vinna en miljon, men i verkligheten är det oerhört få som åstadkommer det – och många är det som är med och spelar om de stora pengarna. Tips om skraplottspel: Klicka Här.

Det exponeras en hel del reklam för att attrahera oss att lägga pengar på svenska lotter. Vissa av dessa har nästan etsat sig fast i folkminnet. Vem tänker t.e.x. inte på Triss, som är den mest populära av samtliga svenska lotter, när de hör sloganen «Plötsligt händer det!».