Ny hembryggningsbutik på Nätet lanseras av Gert Strand AB

Det svenska familjeföretaget Gert Strand AB presenterar en ny hembryggningsbutik med världens största varusortiment inom hembryggning samt gör vinbryggning på ett enklare sätt: www.hembryggning.se

Med målet att föra de bästa produkterna, den högsta kvaliteten och 40 års samlad kunskap lanseras nu webshopen hembryggning.se och tillhandahåller hembryggare den höga produktkvalitet som tidigare sålts enbart till dryckesindustrin nu i konsumentförpackning.

I sortimentet erbjuds bl.a. Prestige sprit- och liköressenser, Turbojäst, Aktivt Kol, Instrument och Ingredienser för hembryggning. Med egen produktutveckling och produktion tillverkas över tvåhundra olika essenser som ger Prestige essenserna en unik plats för smaksättning av sprit och likör. Den enklaste essensen innehåller 8 örter och de mer avancerade betydligt fler komponenter.

Turbojäst utvecklades en gång i tiden av Gert Strand och benämndes i början av 80-talet för Superjästen. Under lång tid var Superjästen den bästa jästen på marknaden men Gert Strands produktutveckling fortsatte och i slutet av 1990-talet ersattes Superjästen av den förbättrade rena Turbojästen som idag erbjuds i olika s.k. Turbos med olika egenskaper, alla i toppklass. Turbojästen är den samma som säljs till bryggindustrin på distillery-yeast.com – men i konsumentstorlekar.

Hembryggning.se erbjuder konsumentförpackat Aktivt kol av högsta kvalitet som ger det bästa reningsresultatet. En stor del av den kunskap som idag finns om aktivt kol kommer från Gert Strand och i butiken finns därför flera olika typer av aktivt kol för att tillgodose de stora kvalitetskrav konsumenterna ställer. Kolsorterna är utvalda av Gert Strand AB och allt aktivt kol batch-testas med en egenutvecklad kvalitetsäkringsmetod innan förpackning sker.

Från världsledande tyska företaget Widder levererar hembryggning.se alkoholmätare, oechslevikter, olika typer av termometrar och labratoriemätglas i laboratoriekvalitet. För de som inte vill ha den absolut högsta kvaliteten erbjuder hembryggning.se också de mest prisvärda glasinstrumenten från China.

Hembryggning.se har ett brett varusortiment som tillfredsställer även den mest avencerade hembryggare. I webbutiken saluförs all utrustning som plast- och jäskärl, livsmedelskranar för fat och dunk, doppvärmare, vinfiltreringsapparater och alla saker som krävs för bryggning.

I varusortimentet finns även ett sortiment läskkoncentrat (4 cl till 1 liter läsk är doseringen) med väldigt lite socker, eller inget socker alls, men med samma sötma som vanlig läsk.

Det finns även bordsvatten- kaffe- och vispgräddearomer – allt för den goda smaken skull. Hembryggning.se är den internetbaserade butiken med bra produkter för krävande hembryggare.

Produkterna finns i nya www.hembryggning.se butiken och levererar direkt till konsument. Under en begränsad tid levereras alla beställningar fraktfritt inom Sverige.

För ytterligare info:
Thomas Ström
Epost: thomas (snabela) gertstrand.se
Tel 040-620 21 86
Fax 040-18 30 25
www.gertstrand.se