Skor broddar stå sig dej på fötterna också på slippriga vägar

Med skor broddar under fötterna minskar man drastiskt risken att halka när vägarna har blivit hala av is och snö. Halka skördar flera fraktur varje år, hela 25000 folk söker sej till akuten till följd av halkolyckor samt de flesta anländer in med brutna fot- alternativt handleder. Att bryta ett ben i kroppen – vilket som helst – är oerhört smärtsamt, för att inte tala om hurdan besvärligt det gör ens liv i flertal veckor. Många kan inte ens arbeta som standard under ganska lång tid sedan äga brutit ett ben.

Av samtliga som halkar så skadar sej en av fyra hyfsat seriöst att de tar sej till akuten, men med skor med broddar på fötterna så är risken att ens dratta minimal. Metallpiggarna som består isbroddar gör att man får ett enormt säkert samt fixerad grepp mot marken som möjliggör vanligt rörelsemönster också på riktigt halt underlag.

Broddar till löparskor finns att köpa i sportbutiker samt brukar äga halkbroddar under hela fotsulan – ett par till fyra baktill samt fyra till sex framtill. Vidare är enklare typer som lämpar sej antagligen för vardagligt rörelsemönster – till och från arbetsplatsen alternativt affären t ex. Dessa skor broddar brukar kunna fästas under antingen hälen alternativt framfoten samt de broddar skor med kardborrband anses generellt vara de enklaste att använda och på. Skor broddar som fästs under hälen skänker bäst stöd mot hal mark samt är perfekta att begagna i city eller på kortare promenader. De halkbroddar som fästs under framfoten gör att man får en något onaturlig gångstil, men lämpar sej väl till de som bär skor med klack. Vilka isbroddar som helst är alltid bättre än inga sko broddar alls.

I Sverige är många hundägare, hunden är vår bäste vän samt förtjänar sina dagliga promenader för att effektuera sina behov, kissa in sitt revir samt få sin dagliga dos motion samt lek. En hund bryr sej sällan om utetemperatur, tvärtom gillar många hundar att busa i snö samt bada i isvakar. Att hålla en jycke inne bara för att det är snöig samt isigt ute är ej korrekt och med isdubbar skor ska man inte heller det. Kläder kan man alltid finna som skyddar mot skur, blåst eller köld, och idag när halkbroddar är så lättillängliga är det inga flera ursäkter. Realitet är att rastrundan har alla chanser att bli mer festlig när vintern bjuder på så många roande beståndsdel. Klicka Här för mer info.

En jycke ska ej broddar under sina tassar för hennes trampdynor är allaredan trubbiga samt klorna ger tillägg grepp mot marken. Därjämte så skadar sig ej en jycke lika lätt som en individ om den halkar. Vi är ej lika lyckligt lottade samt ska därför investera i skor broddar före vintern.