Smaksatt vatten, lite näringsmässiga information

Den ökade efterfrågan på smaksatt bubbelvatten innehar varit ganska fantastisk, den ökade efterfrågan beror självfallet delvis på grund av satsningen på en “friskare livsstil” samt den misstro som flera innehar för kranvatten.

Smaksatt vatten – de näringsmässiga information med efterfrågan på den sundare livsstil som traskar labb i hand med det ökade intresset för vad vi egentligen äter samt dricker, de “näringsmässiga fakta” som finns på etiketterna av livsmedel samt drycker granskas som aldrig tidigare.

Men som man kan presentera dig, utan att tvinga i dig något av annorlunda smaksatta vatten som vi dricker, är det rätt så mycket att anmäla om.

Men tillverkarna vrider samt vänder på märkningsreglerna som tillverkar att man missar många utav detaljerna i vad som är i drycken på etiketten och lite är det vad folk förväntar sig att se, även om de ej fullsatt ut förstår vad det hela innebär.

Ett av de mest anmärkningsvärda exemplen är antagligen Coca Cola med sitt meddelande att en burk Coca Cola har lika mycket socker som ett analog glas med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att sedan Coca Cola saknar allt vad vitaminer samt mineraler som finns i fruktjuice väljer de att inte nämna något om.

Om du nu tycker att 10 bitar socker låter mycket – som det är – så kolla vad en Milkshake på MacDonalds har, analog 16 bitar socker utav kolhydrater!

Fler samt fler inser vådan utav att stoppa i sig en mängd mer socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället består av sötningsmedel av tveksamma hälsoskäl.

Smaksatt bubbelvatten, vinner mer samt mer mark som ersättare utav de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: https://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige skall vi skatta oss i synnerhet lyckliga där vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som finns att köpa i livsmedelshallarna.

Kryddad vatten – ett hälsosammare alternativ samt med kravet på en sundare livsstil går det ökade intresset för vad vi egentligen äter samt dricker.

Konsumenter tittar alltmer sin mat samt dryckesval baserade på näringsinnehåll samt den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig tidigare.

Konsumenter är också mer medvetna om vikten av vattentillförsel som en del av en hälsosam livsstil.

Att hålla kroppsfunktionerna väl hydrerad förbättrar energinivåer, stöder till att dumpa toxiner från ditt system, samt hjälper till att hålla huden så den ser mer ungdomlig ut.

Vatten, i motsats till traditionella kolsyrade drycker, juice, fika etc är kalori fri samt har inga negativa egenskaper, men låt oss vara helt ärliga, det kan vara en del trist.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer erbjuder alla fördelarna med rent vatten men med extra plus för att det smakar bäst, samt med så många intressanta samt dramatisk smaker som finns tillgängliga nu finns det alltid någon smak som kan tilfresställa även den mest blaserade utav provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett absolut val för den hälsomedvetna konsumenten.


Kolsyra själv och smaksätt.