Smaksatt vatten piggar upp på arbetsplatsen

Det blir allt vanligare att man installerar vattenautomater på arbetsplatser. Detta därför att dom medarbetare skall ha access till friskt vatten i kylig temperatur under sina arbetspass.

Vi folk behöver dricka mellan en samt två liter vatten per dag för att våra kroppar skall fungera bra, samt detta mått innefattat endast så länge man rör sig i vanligt klimat och sysselsätter sig med förhållandevis stillsittande aktiviteter. Om man transpirerar mycket, antingen man utsätts för höga temperaturer eller arbetsamma aktiviteter, så skall man inmundiga mer vatten.

Vattnet är vår största samt viktigaste bit. Utan vatten lever vi inte i flera dagar, medan vi kan gå utan mat i veckor utan att riskera livet. Människokroppen består till kring 60-70 % av vatten, en andel som varierar en aning beroende på kroppstyp samt ålder. Igenom urin, svett och andningsånga sipprar vattnet ur kroppen hela tiden, det är därför det är så viktigt att fylla på vätskelagret regelbundet.

Vattnet i kroppen fyller mängder av funktioner, allt från rening av slaggprodukter samt gifter, till smörjning av leder och transporthjälp av viktiga näringsämnen. Genom att inmundiga mycket vatten hjälper man kroppen att hålla sig bärkraftig, kry och alert och om man slarvar med sitt vattenintag så märks det väldigt fort – man blir less, flegmatisk samt seg i både anatomi och hjärna, man kan med drabbas av huvudvärk och yrsel. Som tur är så är det väldigt enkel att rätta till vätskebrist – det är blott att dricka mer vatten!

Flera av cheferna kring om i Sverige och resten av världen har insett värdet av att deras anställda får i sig tillräckligt med vatten samt vattenautomater med kyligt, friskt vatten har existerat på marknaden ganska länge redan. Vatten kan dock upplevas en aning långtråkigt i längden och allt oftare väljer vi kolsyrat mineralvatten, alternativt till samt med kryddad bubbelvatten istället för slätt, naturellt detsamma.

Detta har man insett samt dom majoriteten vattenautomater på arbetsplatserna har nu även kolsyra så att man skall kunna friskas opp av krispigt bubbelvatten om man så vill. Gert Strand AB har med sitt framgångsrika trade mark Aromhuset nu med tagit fram sex smaker som ska fungera till dessa vattenautomater ute på arbetsplatserna. Aromhusets smaker för kolsyrat vatten</asmaker för kolsyrat vatten består av varken socker eller kemiska sötningsmedel och passar därmed dagens hälsomedvetna folk.

Dom goda smakerna är äpple, granatäpple, melon, persika, hallon samt blåbär samt kommer i 270 ml pumpflaskor. Ett pumptag är passande till en vanlig plastmugg på ca 15 ml samt 3-4 pumptag räcker till att smaksätta en halv liter kolsyrat mineralvatten. Med detta smarta pumpsystem är det lätt att fylla en gammal coca-colaflaska med bra, krispigt bubbelvatten och ta med sig dän till sin privata arbetsplats, alternativt svepa en liten platsmugg med uppfriskande vatten på stående fot.

Var flaska med arom räcker till ungefär 58 liter vatten och är en enormt liten penningplacering därför att tillföra sina anställdas hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen. Det är därjämte en ädel gest att ge något förutom det vanliga, en påvisat kärkommen detalj som känns lyxig.