Spela på dramatisk 3wow skraplott online

3WoW skraplott spelet är en skraplott som inget annat, samt är en av de populära online på nätet  spelen av ett mycket bra anledning – välj rätt kort och du kan ta hem den fantastiska prissummanav 11 miljoner kronor, detta gäller svenska sajter, på en del utländska kan du ta hem mycket högre summor, så – kom ihåg namnet, 3WoW!

Den första triolotten gjordes med assistans av manuella metoder för slumpmässiga val. 1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av  forskaren John Koza och Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.
Enkla skraplotter kräver att spelaren matchar tre (alternativt varierande mängd) av samma vinstsummor. Om detta händer vinner spelaren detta belopp. Mer komplicerade skraplotter har ett flertal annorlunda sätt att ta hem på ett kort. Andra skraplotter involverar matchande symboler, bilder alternativt ord alternativt är anpassningar av populära kortspel som Blackjack, Poker alternativt Monopol.

3WoW skraplotten är en av de populära kategorierna av online skraplotter. Om du inte vill spela 3WoW kan du hos de flesta spelbolag välja bland en mängd andra skrap- alternativt scratch som de heter på engelska, där de mest populära är; Fantasy Scratch, Sport Scratch, Casino Scratch med många fler.

Till de ”gamla vanliga bekanta” hittar du trisslotter eller trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Ett bra sätt att prova agera på skraplotter eller i detta fall 3Wow är att alla på internet spelportaler har möjlighet att provspela totalt avgiftsfritt. Du behöver inte vara nervös att spela, idag har alla spelbolag mycket bra ”hjälp – information” om respektive spel på sina spelsajter samt räcker inte det så kan brukar det även finnas en supportfunktion.

Innan du börjar agera på ditt 3Wow spel, läs detta som bitvis är hämtat från spelbolagets ComeOns sajt.

Reglerna för att satsa på skraplotten 3 Wow är mycket enkla,
Om du känner dig osäker på hur spel fungerar så kan du spela ett mängd omgångar totalt gratis. Då väljer du först att satsa på skoj.
Då kan du skrapa hur mycket du vill så att du känner dej hemma med lotten före du börjar agera med riktiga pengar.
Sedan är det bara att alternera till situationen där du spelar för riktiga pengar och välja hur mycket du vill satsa med plus- samt minus-knapparna.
Sedan väljer du en skraplott av de tio som finns att välja emellan och skrapar, antingen ett fält i taget eller så kan du välja att klicka på ”Skrapa alla” för att se din vinst snabbare.
Om du vinner kan du sedan skrapa vinstfördubblaren samt har du då riktig tur kan du ta hem riktigt stort.
Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att ta hem en fantastisk storvinst på hela femtiofem kronor i månaden i 15 års tid.
Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att satsa så smått som 5,50 kronor samt ända upp till så mycket som 225 kronor per lott, ju mer du satsar desto större pengar kan du vinna. Dessutom finns det en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor för dej som är riktigt lyckosam!

Att alla spelsajter med på nätet spel, inte blott 3WoW, har jättesnygg grafik gör inte spelen mindre spännande,vinner du desssutom 11 miljoner eller de 55 000 tusen kronorna varje månad så bör även din dag vara räddad.

Be the first to comment

Leave a Reply