Testa lyckan och skrapa en skraplott på webben

Det nya sättet att testa sin lycka kan vara att skrapa skraplotter via internet. Många är vi som varje dag, vecka eller månad provar vår lycka genom att skrapa skraplotter, vi tänker att det möjligtvis just idag är vår tur – någon gång sker det ju!

Skraplotter online

Bland svenska lotter är Triss den mest bekanta, den vanligaste trisslotten kostar 25 kronor och på en sådan kan man vinna max 2,5 miljoner kronor. Det finns dock en extra ruta på samtliga trisslotter där man har chans att multiplicera sin vinst med en, två eller tio gånger. Det finns massa fantastiska vinstvariationer på Triss skrap, en är att man får komma till TV4:s Nyhetsmorgon och skrapa en enorm lott där man som minst vinner 50 000 kronor och som mest 5 miljoner kronor år. Sedan man började med TV-Triss så har över 200 personer blivit miljonärer i direktsänd TV.

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som förr upplevts som avlägsna drömmar, speciellt om vinsten hamnar i händerna på en typisk arbetare som dag ut och dag in följer samma mönster och lever på samma budget. Dröm blir till verklighet. Skraplotter mer fakta.

Ifall man skrapar fram tre rutor innehållandes klöversymboler så är det också tv-dragning som gäller. Som minst vinner man då 10 000 kronor i månaden under tio år och som mest 25 000 kronor i månaden i 25 år. Man kan göra valet att få vinsten som en engångssumma istället, men då får man «bara» en halv miljon. Triss finns både i fysisk form att införskaffa hos spelombudet, men dessutom online att skrapa virtuellt.

Övriga populära skraplotter på nätet är Tia Stjärnvinst, SkrapBingo, SkrapKryss samt SkrapPyramid. Bland Triss lotter finns det fyra varianter – Triss 1986 som är originallotten, Triss 25, Triss 30 och Triss Dubbel. Alla dessa finns att skrapa genom svenskaspel.se, men det finns idag mängder av oberoende spelsajter som erbjuder mängder av roliga skraplotter online.

Att online spela blir allt mer populärt, ej enbart rörande svenska skraplotter, utan samtliga varianter av spel. Det är både lätt och komfortabelt att hantera sitt spelande hemifrån datorn där man i lugn och ro kan välja nummer, namn och lotter som känns rätt. Man undgår stressen som kan inträffa inne i en spelombudsbutik och risken att man begår felsteg är mindre. Genom att onlinespela s får man därutöver veta direkt ifall man har vunnit på skraplotter online eller ej.

Att inhandla en skraplott online är inte dyrare än att handla den i butik. Man får inte riktigt liknande känsla av att låta den automatiska skraparen skrapa lotten åt en, men man undgår en massa annat strul och så småningom har man vant sig vid automatiken. Många människor anser till och med att det är skönt att slippa skrapa själva.

Man kan skapa ett spelkonto på valfri spelsajt som man själv laddar med så mycket pengar som man bedömer att man vill spela för per vecka alternativt månad likaså väljer man då och då en skraplott online att spela på.

Det är såklart viktigt att man inte låter sig slukas av speldjävulen, allt för många människor trillar dit när de väl sätter igång och börjar spela – oavsett vilken spelsort det handlar om. För den skull är det ett bra tips att fylla sitt «spelkonto» med en viss summa per månad och sedan göra klart för sig själv att det är denna summa man äger och inte ett öre mer.

Plötsligt kanske det händer, att man sitter där med sina skraplotter online och drar hem storvinsten, tänk vilken känsla!