Webshop lanceras med utvalda produkter som inte finns någon anna stans – allt-fraktfritt.se

Allt-Fraktfritt.se sortiment är unikt med mycket noga utvalda produkter. En hel del av sortimentet tillverkas själv på Gert Strand AB, det svenska familjeföretaget som finns bakom Allt-Fraktfritt.se. Allt håller alltid mycket hög kvalitet och kan vara omöjliga att hitta i andra butiker. Produkter ifrån andra tillverkare erbjuds också om det är bra varor som är användbara.

På Allt-Fraktfritt.se är allt fraktfritt. Även om beställningen uppgår till åtskilliga hundra kilo så debiteras ingen fraktkostnad. Webbutiken har bra och enkla betalningssätt som gör det lätt för kunderna att handla. Vikten av just enkelhet och användarvänlighet har varit en av de viktigaste grunderna för butikens navigering och funktion. Jippon med erbjudande som tilltalar kunderna finns att se direkt när kunden kommer till butiken.

I butiken erbjuds svenska kunder fraktfria leveranser av högaktuella varor som t.ex. Fulstopp, marknadens effektivaste giftfria påväxtdödande ämne mot all påväxt på alla ytor. Fulstopp är mycket enkelt att använda och på köpet drygt för konsumenten att använda. Alla tillbehör som munskydd, masker och handskar finns naturligtvis att beställa på Allt-Fraktfritt.se.

Produkter för bryggning intar en egen kategori i butiken där företaget tillhandahåller produkter som också säljs på den svenska sajten för hobbybryggare – hembryggning.se. Detsamma gäller produkter från företaget DogSecurity med hundprodukter som bl.a. Dressyrlänken hundhalsband, hundkoppel, liggunderlag, valphagar och foder.

Allt-Fraktfritt.se webshopp erbjuder aromer och smaker från Aromhuset. Med aromerna kan man få smak till sitt hemkolsyrade vatten, sitt kaffe och vispgrädde. Det unika med produkterna är att de innehåller inget eller mycket lite socker. Trots att du hittar betydligt mindre socker bibehålles smak och sötma och produkterna smakar som det skall smaka.

Som just nu enda webshopp i Sverige finns också handplockade unika produkter för hälsa och kost. Världens bästa kanel – äkta Saigonkanel (latinska namnet Cinnamomum loureiroi) från Vietnam finns i olika storlekar I butiken. Kanelen är så sällsynt och ny att inga andra svenska företag säljer den och den finns att beställa helt fraktfritt i butiken. Sötningsmedel som ger sötma utan bismaker, kalorier eller påverkan på insulinnivå tillhandahålls också i den nya butiken. Sucralose som är det enda sötningsmedlet som kommer från socker ger hela 75% av sötman men inga kalorier. Detta uppskattas av diabetiker och lågkolhydratkost som LCHF, Atkins och andra GI kostmetoder.

Allt-fraktfritt gäller i Sverige. För att möta efterfrågan från utländska kunder i bl.a. UK, Finland, Polen m.m. finns butiken Allfreightfree.com där man erbjuder samma produkter som den svenska fraktfria butiken. Allt-Fraktfritt.se tillhandahåller ett intressant och brett sortiment som erbjuder hög kvalitet och tillfredsställer kundernas behov av både enkelhet i att handla, bra varor till rätt pris och snabba leveranser.

Alla fraktfria varor och kampanjer finns i nya www.allt-fraktfritt.se och levererar direkt till konsument i hela Sverige.