Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett sluta röka tobak sortiment bland annat med den populära Shake N´ Vape aromen Mintkola.

Svensktillverkad Shake N´ Vape e-juice med arom av Gräddkola med mint lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

Den juice man röker i e-cigg kallas för e-vätska eller e-juice. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämpad nikotinstyrka – eller nikotinfri bas om hen så önskar.

Denna Hemgjord mintkola FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

e-juice

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-juice. I Sverige heter systemet Shake N´ Vape, känt från hembryggda likörer.

Det fräscha sättet att lägga av med att tobaksröka är med e-ciggen. Man fortsätter tobaksröka, men röken består av ånga från e-juice som är en blandning av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka tobak av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Mängder av smak kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Smaker av frukt, nötter, tårtor, diverse sorters sötsaker, mentol och örter är vanliga.

Den nya FillUpen Mintkola har en smak av Gräddkola med en aning mint. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

Vi har levererat aromer till en fabrikant i UK i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Private Label kan vi även tillverka.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Det vanligen använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Vejpare tycker om den rena nikotinsmaken som låter e-juicens smaker komma till sin rätt.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande tillverkare av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Export sker till alla världsdelar. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-juice är populära inom Sverige.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.