Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett lägga av med att röka tobak urval bland annat med den populära FillUp smaken Blåbär.

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Blåbär FillUp e-juice.se.

vape

Den juice man röker i e-cigaretter kallas för e-vätska eller e-vätska. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – eller nikotinfri basvätska om hen så vill.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det nya sättet att sluta röka är med e-ciggen. Ångan från e-cigg eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Otaliga går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Vanliga smaker på e-juice är tårtor, bär, fruktblandningar och energidrycker.

Den nya FillUpen Blåbär har en smak av Blåbär. Efter 40 år med smaker blir det spännande att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

Flavours för e-vätska har vi tillverkat åt ett bolag i UK i många år redan. Våra aromer satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan utföra allt från formgivning till egna varumärken och aromer för kunder.

TDP godkända nikotinbaser av skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Det fina nikotinet gör att smaken på e-vätskan blir ännu godare.

billiga

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar smaker samt essenser över hela världen.

70-80% är export till alla kontinenter. Bolaget producerar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Aromer för bubbelvatten är stort, finns i 25 aromer.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Dessa saluförs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.