Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka produktsortiment bland annat med den populära FillUp aromen Hallon.

Shake N´ Vape e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Hallon.se.

diy

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobaksprodukter. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Hallon smakämne. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter aromen och basen till ångfärdig e-vätska. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Åtskilliga slutar röka tobak med e-ciggen för det fungerar. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Smak av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Hallon som är helt mogna är hur Hallon smakar. Det skall bli kul att konkurrera med svensk kvalitet då det mesta på marknaden nuförtiden är ifrån Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat aromer av oss i flera år. Företaget i UK expanderade kraftig med bistånd av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Vejpare diggar den fina nikotinsmaken som låter e-juicens smak komma till sin rätt.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från läsk till vispgrädde.

70-80% är export till alla kontinenter. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Aromer för mineralvatten är stort, finns i 25 smaker.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 sortiment. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.