Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka produktsortiment bland annat med den populära FillUp aromen Lakritsexplosion.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Lakritsexplosion.se.

vejp

E-vätska eller e-vätska kallas den vätska man blossar (ångar) i e-cigaretter. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att göra egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-juice. I Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

Det är enkelt att lägga av med att röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

Mängder av aromer kan sättas till e-juice för att vejpas.

Smaker av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Lakrits explosion förväntas bli omtyckt enär den har en fin smak av Lakrits och ännu mer lakrits och lite lakrits till. Vi tror e-juicemarknaden behöver riktigt prima svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i flera år. Våra flavours satte sannerligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns också i utbudet. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen brukade kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

vape

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar flavours till snaps, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinsatser – och nu även e-juicearomer.

Merparten av företagets produktion går på export. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Aromer för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.