Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta röka produktsortiment bland annat med den populära FillUp aromen Smörkaramell med mint.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Caramint.se.

vape

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobak. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

Man tillverkar e-juice genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Karamell med mint smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. I Sverige heter systemet FillUp, bekant från hembryggda likörer.

Det är enkelt att sluta tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Man fortsätter röka tobak, men tobaksröken består av ånga från e-vätska som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Fruktsmaker, karamell-smaker, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Caramint smakar Mintiga smörkarameller. Gert Strand, bolagets vd, menar att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat aromer till en fabrikant i UK i åtskilliga år. Bolaget i UK expanderade starkt med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi också leverera.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det generellt använda kinesiska nikotinet. Vejpare uppskattar den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens smaker komma till sin rätt.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från läsk till spritdrycker.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 produktsortiment. Dessa saluförs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.