Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta tobaksröka sortiment bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Körsbär.

Svensktillverkad FillUp e-juice med smak av Körsbär lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

e

E-juice är den vätska man ångar i e-cigaretter i stället för att blossa tobak. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – eller nikotinfri bas om hen så vill.

Man tillverkar e-vätska genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Körsbär smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. I Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

Det är enkelt att lägga av med att röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Mängder av aromer kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, choklad, vilda bär och frukter eller komplexa blandningar.

Körsbär med fruktig smak är hur Körsbär smakar. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i flera år. Med hjälp av våra flavours med ren och god smak expanderade vår kund i UK stort.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha personliga varumärken kan erhålla det.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Renheten är så hög att livslängden är Två gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Det fina nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från läsk till vispgrädde.

Export sker till alla världsdelar. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-vätska är populära inom Sverige.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.