Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-juice med smak av Jordgubbe till e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Jordgubbar.se.

e-vätska

Den vätska man röker i e-cigaretter kallas för e-vätska eller e-vätska. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Jordgubb smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Många slutar röka med e-ciggen för det funkar. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Fruktsmaker, konfektyr-smak, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Den nya FillUpen Jordgubbe har en smak av Jordgubbar som är nyplockade. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket prima svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i åtskilliga år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som önskar.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Gert Strand AB beställer nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Vejpare tycker om den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens smak komma till sin rätt.

nikotinbas

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från läskedryck till spritdrycker.

Merparten av företagets tillverkning går på export. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Sukralose, ett sötmedel tillverkat av socker som skakar som socker, är en populär produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt helt sockerfri. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.