Allt-fraktfritt.se lanserar FillUp e-vätska med smak av Energy till e-cigg

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Energidryck FillUp e-vätska.se.

gör

E-vätska hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En Shake N´ Vape e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Många slutar röka tobak med e-cigg för det funkar. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med smak.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Efterfrågan på Energy förväntas eftersom en testpanel bedömer smakupplevelsen av Energidryck som riktigt smaskig. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Med hjälp av våra flavours med ren och aptitlig smak expanderade vår köpare i UK rejält.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan göra allt från formgivning till egna varumärken samt smaker till kunder.

Nikotinbas av svensk kvalitet gör vi också. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanliga kinesiska nikotinet. Vejpare uppskattar den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens smaker komma till sin rätt.

bästa

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar aromer till sprit, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

Export sker till alla världsdelar. Bolaget producerar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Smaker för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt helt sockerfri. Dessa saluförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.