Allt-fraktfritt.se lanserar FillUp e-vätska med smak av Lakritsstång för e-cigaretter

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Lakritsstång.se.

e-cigg

Den juice man blossar i e-cigg kallas för e-juice eller e-juice. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – alternativt basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. I Sverige heter systemet FillUp, bekant från hembryggda likörer.

Det är enkelt att lägga av med att röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Mängder av smak kan sättas till e-juice för att vejpas.

Aromer av fruktblandningar, nötter, choklad, diverse sorters snask, mentol och örter är vanliga.

Den nya FillUpen Lakritsstång har en smak av Lakritsstånggodis. Svensk kvalité baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i åtskilliga år. Våra flavours satte sannerligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så stor renhet att livslängden fördubblas. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

el

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar aromer till sprit, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Sukralose, ett sötmedel tillverkat av strösocker som skakar som socker, är en omtyckt produkt.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.