Allt-fraktfritt.se producerar och saluför Fruktig persika e-juice till e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Nyplockad persika.se.

elcigg

E-juice hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att skapa egen e-juice med den nikotinhalt man önskar erhålla.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Persika smakämne. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas av önskad nikotinstyrka – eller basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. I Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, bekant från hembryggda likörer.

Det är enkelt att lägga av med att röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smak av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Efterfrågan på Persika förväntas då en testpanel bedömer smakupplevelsen av Persika plockad direkt från trädet som mycket god. Efter 40 år med smaker blir det spännande att leverera även e-vätska uttalar företagets vd Gert Strand.

Smaker för e-vätska har vi tillverkat åt ett företag i UK i flera år redan. Med hjälp av våra flavours med ren och smaskig smak expanderade vår kund i UK drastiskt.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns också i sortimentet. Gert Strand AB beställer nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så stor renhet att livslängden fördubblas. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

nikotinfri

I Svedala finns Gert Strand AB som tillverkar smaker till spritdrycker, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

70-80% är export till alla kontinenter. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Aromer för bubbelvatten är stort, finns i 25 smaker.

Till hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker och även helt sockerfria. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som bara saluförs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.