Allt-fraktfritt.se producerar samt säljer Godiset lakritsrulle e-juice till e-ciggen

Shake N´ Vape e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Lakritsrulle godis.se.

vg

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobaksprodukter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – eller nikotinfri basvätska om hen så önskar.

Man gör e-juice genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Godiset lakritsrulle smakämne. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

E-cigaretter är ett sätt att lägga av med att tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

Mängder av aromer kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Smak av choklad, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Den nya FillUpen Godiset lakritsrulle har en smak av Lakritsrulle. Det skall bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalitet då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

Aromer för e-vätska har vi tillverkat åt ett företag i UK i flera år redan nu. Våra flavours satte verkligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan i liten skala leverera private label till de som vill.

Nikotinbas av svensk kvalité producerar vi också. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Smaken på vejpen från e-juicen blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

I Svedala finns Gert Strand AB som tillverkar aromer till snaps, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinsatser – och nu även e-juicearomer.

World-wide export står för nära nog 80% av Gert Strand AB:s omsättning Essenser till sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Sukralose, ett sötmedel tillverkat av strösocker som skakar som strösocker, är en populär produkt.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som endast marknadsförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.