Allt-fraktfritt.se producerar samt säljer Toffee e-juice till e-ciggen

FillUp e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Gräddkola.se.

shake

E-juice hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – alternativt nikotinfri bas om hen så önskar.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Cream Caramel smakämne. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigaretter är ett sätt att lägga av med att röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Man fortsätter röka, men tobaksröken ersätts av ånga från e-vätska som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka tobak av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Det existerar över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Smak av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Efterfrågan på Toffee förväntas då en testpanel bedömer smakupplevelsen av Gräddkola med choklad som mycket smaklig. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

Smaker för e-juice har vi framställt åt ett företag i UK i flera år redan. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Fabrikanter får gärna beställa våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är 2,5 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Smaken är uppskattad av vejpare.

e-cigg

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar aromer och essenser över hela världen.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Smaker för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.