Allt-fraktfritt.se producerar samt saluför Fläderblommor e-juice till e-cigg

Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Fläderblommor.se.

e-vätska

Den juice man blossar i e-cigaretter kallas för e-vätska eller e-juice. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

En Shake N´ Vape e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-liquid FillUp.

E-cigaretter är ett sätt att lägga av med att röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-cigg eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Fruktsmaker, karamell-smaker, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Den nya FillUpen Fläderblommor har en smak av Fläderblomma. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket prima svensk kvalitet och svenska aromer, menar vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i flera år. Bolaget i UK expanderade starkt med hjälp av vår svenska kvalitet.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, naturligtvis TDP godkänd. Gert Strand AB beställer nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Vejpare tycker om den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens arom komma till sin rätt.

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar smaker till candy shots, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

Merparten av bolagets produktion går på export. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvaliteten gillas av konsumenter. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-liquid är populära i Sverige.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. De säljs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.