Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk Shake N´ Vape e-vätska med arom av Tropisk frukt.

Tropisk frukt e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – eller nikotinfri basvätska om hen så vill.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad styrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det senaste sättet att sluta röka tobak är med e-cigg. Man fortsätter röka tobak, men röken består av ånga från e-vätska som är en blandning av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Vätskan (e-vätskan) man blossar (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Fruktsmaker, karamell-smak, maträtter, choklad och kryddor är vanliga.

Tropisk fruktmix förväntas bli omtyckt då den har en god smak av Tropisk fruktblandning med ananas. Efter 40 år med aromer blir det spännande att leverera även e-juice säger företagets vd Gert Strand.

Flavours för e-vätska har vi tillverkat åt ett bolag i UK i flera år redan. Våra flavours satte sannerligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan göra allt från formgivning till egna varumärken och aromer åt kunder.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i sortimentet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande fabrikant av smakessenser för brännerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

70-80% är export till alla kontinenter. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-vätska är populära inom Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och helt sockerfri. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.