Allt-fraktfritt.se tillverkar samt säljer Viol e-vätska till e-ciggen

Svensktillverkad FillUp e-vätska med arom av Viol lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

e-juice

E-juice eller e-vätska kallas den juice man röker (ångar) i e-cigg. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – eller nikotinfri bas om hen så önskar.

Man tillverkar e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Violtabletter smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-vätska FillUp.

Åtskilliga slutar röka tobak med e-cigg för det fungerar. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

Mängder av aromer kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Smaker av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Efterfrågan på Violtabletter förväntas eftersom en testpanel bedömer aromen av Violtabletterna i små tablettaskar som riktigt smaklig. Svensk kvalitet baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Smaker för e-vätska har vi framställt åt ett företag i UK i flera år redan nu. Bolaget i UK expanderade starkt med bistånd av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Bolaget producerar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Smaker för kaffe, kolsyrat mineralvatten och vispgrädde.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.