Är el cigarett farligt eller inte?

En del menar att e-cigaretternas hälsoeffekter bara är en myt om vi jämför med traditionella cigg. Det här är emellertid icke sant. En e–cigg är inta överhuvudtaget så skadlig som en cigarett innehållandes tjära. Då man undrar, är e cigarett skadligt, så måste man begripa att spörsmålet icke är så adekvat om det till exempel handlar om elcigg eller om vanlig cigg.

cigarrer

Nu är det förstås så att det kan finnas el-cigg hälsorisker och det speciellt om man använder sej av en variant som inte är godkänd i Sverige. Om man ej köper el cigaretter utan nikotin får du räkna med att de kan vara lika vanebildande som vanliga cigaretter.

Skillnad på e cigaretter utan nikotin och e-ciggen som hava nikotinet i ejuicen

Åtskillnaden är kraftig på e- cigg utan nikotin och dom med. I Sverige kan du enkom handla dom e–cigg som inte har något nikotin. Det är angeläget att komma ihåg att man kommer att hantera laddare och hållare som är elektriskt drivna.

Om du beställer el cigaretter från andra länder och ej noga undersöker fabrikat och bakgrund så finns det fara för att vi får en typ som kan vara problematisk. Om ni vill förhindra explosionsrisk skall man handla svenskt. E–cigaretter utan det beroendeframkallande nikotinet har noll åldersgräns, men den ska ändå icke användas av ungar. cigaretter online faktura

Om du vill slippa bliva beroende ska du röka e–cigg utan nikotin. Om ni inte blossar är detta ett utmärkt val. Nikotinet är ständigt svårast för den som vill lägga av med att röka. Det ska dock nämnas att varianterna utan nikotin oxå kan brukas på ett fiffigt vis för avvänjningen, och i längden så är det bättre.

E cigarett är farligt när

Har man inte någonsin rökt ska ni ej prova e–cigaretter med nikotin. Den som aldrig rökt cigg med nikotin kanske icke tänker på att de är de e- e-cigaretterna SOM ÄR FARLIGA. Det här kan också bliva en inkörsport till vanlig tobaksrökning då man vänjer sig vid nikotinkickar och vill ha dem också med hjälp av vanliga ciggen.

Därför är cigg skadliga

Man drar fel slutsats om man tror att e cigarett ÄR farligt. Det är som att jämföra tvenne skilda grejer. Om du ser det så är e-cigaretten avsevärt bättre. Det finns ett flertal samhällsfördelar med att unga röker el cigaretter som saknar nikotin.