Otroliga klipp genom prisad.se

Den som gillar att shoppa på webben borde spana in prisad.se. Det är en nätbutik som kvickt blivit omtyckt eftersom det inte kostar någonting för säljaren ifall ingenting skulle säljas. På så vis erbjuder Prisad.se en exklusiv lösning för de som önskar sälja sina produkter. Istället för att ha en egen webbshop så blir det billigare för många att använda sig av prisad.se. Det är nämligen många avgifter som tillkommer om man ska driva egen webbshop.

Med hjälp av prisad.se, som är etablerad på marknaden, når säljaren ut till mängder av besökare. Det innebär att varorna som önskas säljas kommer få en helt makalös exponering. Endast genom att finnas på sajten får man gratis brandning vilket är en bra sak i sig även om inte säljaren skulle lyckas sälja sina produkter. Alla som väljer att sälja via prisad.se måste dock ha ett registrerat företag och vara godkänd för F-skatt.

Men prisad.se fokuserar såklart även på köparna och har för motiv att det även ska vara lönsamt för dem. Grundtanken är att man ska kunna shoppa billigt online och kunna välja produkter från ett brett utbud. Prisad.se vill kunna erbjuda köparna de allra bästa fyndpriserna i kombination med billig frakt. Det finns även en strävan om att kunna erbjuda produkter som är unika och svåra att få tag i på annat håll.

Varorna skickas direkt från de företag som säljer till lägsta pris. Prisad.se har nämligen inget eget lager vilket bidrar till att kostnaderna hålls nere. Köparen betalar endast en avgift på 49 kronor i frakt även ifall beställning av flera varor skickas från många olika företag.

Den som väljer att köpa genom prisad.se kan vara säker på att ständigt hitta marknadens lägsta pris. Det beror på att de företag som säljer sina produkter via prisad.se ständigt är förpliktigade att sälja till sitt lägsta pris. Klicka Här för mer info.

Det finns t.o.m. en kategori där företag som säljer produkter för 99 öre är samlade. Företagen vill vanligtvis att personer ska prova dessa produkter och det är för den skull som de i princip skänks bort eller säljs till denna symboliska summa. Även om dessa produkter är varuprover så kan de vanligtvis ha ett förhållandevis högt värde. Men genom att sälja dessa produkter billigt vid ena tillfället så kan det medföra fullköp vid nästa tillfälle. Dock får kunden aldrig handla mer än en 99-öresprodukt per beställning.

Ett exempel på en 99-öresprodukt är Aromhusets vattenaromer. Bara flaskan utan innehåll kostar mer än 99 öre. Eftersom kvaliteten på vattenaromerna är väldigt hög så därför handlar kunder som fått provsmaka förhoppningsvis nästa gång.

Prisad.se har inget eget lager till företagens produkter utan dessa skickas direkt från företagen för lägsta pris. Men köparen betalar hur som helst endast den låga kostnaden 49 kronor i frakt även om beställning av flera varor skickas från flera olika företag.