Valphage, bur eller låda?

Samtliga tre kommer att funka, fast annorlunda bra, och bliva inte frustrerad på valpen när det innehar läckt kiss på golvet.

Rent känslomässigt känns det fel att insätta en alternativt flertal valpar i en kartong även om den är stor egentligen till att börja med.

Jag föredrar emellertid en valphage som det nya hemmet för en liten valp och även vari den första grundläggande träningen ska ske.

Om valphagen sedan monteras upp i ett rum där familjen vistas mestadels så behöver nykomlingen inte beröra sej ensam samt övergiven.

De riktigt stabila och bra valphagarna väger över 20 kg men är fortfarandew flyttbara mellan olika kammare o man vill alternera mellan vardagsrummet samt köket.

Men vi får antaga alldenstund man läser detta att du ej tänkt att inneha den nya valpen direkt på ett kyligt badrumsgolv så måste din valphage ha en bra botten utav plast för ehuru man lägger tidningar
alternativt kartong i botten så kan det läckage kiss och först och förstöra golvet.

Varför valphage?

En låda kostar ju nära nog inget jämfört med en valphage.

Den hygieniska biten är given här, det går aldrig att hålla redigt rent och fräscht i en låda samt det tittar på bra mycket trevligare ut med en ren och fräsch valphage jämfört med besudlad låda.

För valpen alternativt valparnas skull är det inte speciellt uppiggande att bara få se bruna väggar som reser sej skyhögt omkring dem. Info fr+ån: Valphagesajten valphagar.se.

Tiken, mamman kan ej anlända till sina babysar när det är dags att mata dem själv.

Att lyfta in medelstor hund i en låda går an, men att höja ur den är en totalt annan sak.

Efter ditt eget pysselbehov att vara nära dina nya familjemedlemmar blir ej i synnerhet lätt när man i princip måste hänga över lådan och lyfta en hundvalp i taget.

De moderna valphagarna med bra kvalite har ett rostskydd så det är totalt OK att höja ut den i trädgården, för en del friluftsliv.

De innehar oxå rejäla dörrar som kan lyftas dän, speciellt bäst när valparna blivit större samt önskar röra sej ledigt men ändå har ett ”hem” att ta vägen till när det är dags för vila.

Fast ett par av de största fördelarna (efter hygien) antagligen man ej tänker på i första taget.

Om din hundvalp alternativt valparna är i en förvissad valphage så kan man hela tiden äga uppsikt över dem än om de är därinnanför en kartong.

Man kan se att amning och det sociala funkar som det skall och jag lovar att inte bara valpen kommer att känna sig tryggare.

Om det efter finns barn i huset så vet du hurdan det kommer att funka.

Opp med den eller dem ur lådan, busa en stund oftast då med lite fler kompisar för de ju så gulliga.

Fast frågan är hur mycket valpen uppskattar leken – samt valpens moder?

Med en valphage kan barnen titta på och njuta utav valpen, men på en del distans samt det är egentligen det bästa för den är ju varken Barbie alternativt Ken.

Jag letade runt och hittade till slut vår valphage till vettigt pris på www.allt-fraktfritt.com och fast den är ganska tung nära 28 kg så skickas de fraktfritt.