Varför behöver jag ha en valphage?

Jag är hemma hela tiden och valpen kan vara med mig?

Detta är en riktigt bra fråga, följ mig när jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som nyttjas på korrekt fason, kan vara en livräddare för valpar och kan också ger dig lugn att kunna att din puppy är på ett säkert ställe, när du är inte tillgänglig eller borta! Hämtat från: valphagar.se.

Ett utav de långa svaren – samt detta kan agera ta vägen en del runt, men läs följande skrift noggrant – detta är jätteviktigt när man föder upp en liten hundvalp eller flera.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter samt bakom är oxå ett litet antal av de sorgliga historier ett litet antal övriga valpägare har delat med jag under åren.

För att framgångsrikt ta upp en liten puppy till en frisk vuxen, behöver du avstyra att din hundvalp får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som genomförbart.

Man antagligen inte kan undvika alla hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första puppy och man provar lära dej skillnaden emellan en liten valp och en större – men jag antar verkligen att det är viktigt att du har så få perider med litet blodsockerepisoder som möjligt.

En valphage stöder dig att klara detta.

Om du inte är bekanting med hypoglykemi hos valpar, bara för att summera – långt ned blodsocker händer när dina valpars “kaloriintag inte kan hålla jämna steg med sin kaloriförbrukning”.

Dålig kvalitet på födoämnen, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att äta, för mycket fysisk aktivitet, springer, leker och studsar överallt istället för att spendera en andel av sin dag i en valphage nära dej, ej nog rast samt sömn, mycket av kinkighet alternativt gråt för att de är ensamma, frossa när det är kyligt eller flämtande när det är varmt – allt avlägsnar välbehövlig kalorier från den lilla kroppen.

Ditt arbete under de första månaderna är att se till att frågor som dessa ej blir till några problem alls.

Detta är en utav anledningarna till att valpar ej är lämpliga allmän, samt varför det är angeläget att man söker dig den tid man är gärna att investera, och den vård samt stöd du är gärna att ge din hundvalp var dag utav ditt liv!

Före man gör beslutet att köpa eller ta till bostaden en!

Så nu att besvara din fråga oerfaren – varför ska man en valphage alternativt liknande fristad för din valp?

Alldenstund en valphage skänker allt det erforderlig ovan:

En säker plats, där din lilla hundvalp kan vara säker också utan kontroll.

Obunden från skador samt olyckor, samt där det ej kommer att hamna i trånga utrymmen vari den inte borde vara i, när du inte tittar på.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan fundera sig – samtliga skrymslen samt vrår du tror att de ej kunde komma in – gissa igen – de kan samt ges de chans, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var du än är, när du gör dina vanliga sysslor och ännu vara i en säker miljö.

Du kan famna, kela och älska den, du vill bara ej chansa att du trampar på den, springer ut alternativt gömmer sig.

Samt förresten – valpar vet aldrig själva när de ska sluta i god tid!

Valpar kan busa tills de somnar, glömmer att konsumera eller dricka, samt efter att braka en timme alternativt två senare.

En hundvalp kan umgås och vara med dig – blott ej hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, skall man bearbeta det som en mänskligt baby med måltider agenda / rast / sova perioder, och efter det att den nått den åldern – skall man ännu bearbeta det med enorm aktsamhet när det innefattar storleksbegränsningar, energi nivåer och säkerhet.

Detta var lite kort om varför man ska en valphage till din nya familjemedlem, men det är flera fler anledningar varför det är bäst med en ordentlig valphage, bland annat när du vill att din puppy alltid ska känna sej trygg samt när man ska träna din valp att bliva rumsren – men det är att andra kapitel.