Varför ska jag ha en valphage?

Jag är hemma hela tiden samt valpen kan deltaga mig?

Detta är en riktigt bra be om något, följ jag medan jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som används på korrekt sätt, kan vara en livräddare för valpar och kan oxå ger dig sinnesfrid att kunna att din valp är på ett säkert ställe, när man är inte tillgänglig eller borta! Hämtat från: valphagar.se.

Ett av de långa svaren – och detta kan agera ta vägen lite runt, men läs följande skrift noggrant – detta är jätteviktigt när man föder upp en liten hundvalp eller flera.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter och bakom finns oxå ett litet antal av de sorgliga historier några övriga valpägare har delat med mig under åren.

För att framgångsrikt ta upp en liten puppy till en kry vuxen, behöver man avstyra att din puppy får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som genomförbart.

Man kanske ej kan undvika samtliga hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första puppy och man provar lära dej skillnaden emellan en liten puppy och en större – men jag antar verkligen att det är angeläget att du har så få perider med lågt blodsockerepisoder som genomförbart.

En valphage stöder dej att klara detta.

Om man inte är bekant med hypoglykemi hos valpar, blott för att sammanfatta – liten mängd sockret i blodet händer när dina valpars “kaloriintag ej kan hålla jämna steg med sin kaloriförbrukning”.

Dålig kvalitet på födoämnen, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att äta, för mycket fysisk aktivitet, springer, leker samt studsar överallt istället för att spendera en andel av sin dag i en valphage nära dig, inte nog vila och sömn, mycket utav kinkighet alternativt gråt för att de är ensamma, frossa när det är kallt eller flåsande när det är hett – allt raderar välbehövlig kolhydrater från den lilla kroppsfunktionerna.

Ditt jobb under de första månaderna är att se till att frågor som dessa inte blir till ett litet antal problem alls.

Detta är en av anledningarna till att valpar ej är lämpliga allmän, och hurså det är viktigt att man söker dej den tid man är villig att satsa, och den behandling samt handledning man är gärna att ge din hundvalp var dag utav ditt liv!

Innan du tillverkar beslutet att köpa alternativt ta till bostaden en!

Så nu att replikera din fråga ovan – hurså ska du en valphage alternativt dylik fristad för din valp?

Eftersom en valphage skänker allt det nödvändig ovan:

En bestämd plats, vari din lilla hundvalp kan vara säker också utan tillsyn.

Lös från skador och olyckor, samt vari det inte kommer att hamna i trånga utrymmen där den inte borde vara i, när du inte ser.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan filosofera sig – samtliga skrymslen och vrår du tror att de inte kunde komma in – gissa igen – de kan samt ges de möjlighet, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var man än är, när du gör dina vanliga sysslor och fortfarande vara i en bestämd ett klimat.

Du kan krama, kela och tycka mycket om den, man vill blott inte chansa att du trampar på den, springer ut eller gömmer sej.

Och förresten – valpar vet aldrig själva när de skall sluta i god tid!

Valpar kan busa tills de somnar, glömmer att konsumera alternativt inmundiga, och efter att braka en timme eller ett par senare.

En hundvalp kan hänga och deltaga dig – bara inte hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, ska man bearbeta det som en mänskligt baby med dieter agenda / vila / sova perioder, och sedan det att den nått den åldern – ska du ännu behandla det med enorm aktsamhet när det gäller storleksbegränsningar, energi nivåer och säkerhet.

Detta var lite kort om hurså man ska en valphage till din nya familjemedlem, men det är flera fler anledningar hurså det är bra med en bastant valphage, bland annat när man önskar att din valp alltid ska känna sej trygg samt när man ska exercera din puppy att bli rumsren – men det är att andra avsnitt.