Varför ska jag ha en valphage?

Jag är i hemmet hela tiden och valpen kan vara med mig?

Detta är en riktigt bra fråga, följ mig medans jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som används på rätt fason, kan vara en livräddare för valpar och kan också ger dig sinnesfrid att kunna att din puppy är på ett säkert ställe, när man är upptagen alternativt borta! Hämtat från: Klicka Här.

Ett av de långa svaren – samt detta kan agera gå lite runt, men läs följande skrift noga – detta är jätteviktigt när man föder upp en liten valp alternativt flera.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter samt bakom är också ett litet antal utav de sorgliga historier ett litet antal övriga valpägare innehar delat med jag under åren.

För att framgångsrikt ta upp en liten valp till en kry vuxen, måste man avstyra att din hundvalp får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som genomförbart.

Man antagligen ej kan avstyra samtliga hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första puppy och man försöker bilda dig skillnaden emellan en liten hundvalp samt en större – men jag tror absolut att det är viktigt att man innehar så få perider med lågt blodsockerepisoder som genomförbart.

En valphage stöder dig att uppnå detta.

Om man ej är bekanting med hypoglykemi hos valpar, bara för att summera – lågt blodsocker händer när dina valpars “kaloriintag ej kan hålla jämna kliv med sin kaloriförbrukning”.

Dålig kvalitet på föda, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att konsumera, för mycket fysisk aktivitet, springer, leker samt studsar överallt istället för att spendera en andel av sin dag i en valphage i närheten av dig, ej nog vila och sömn, massor utav kinkighet alternativt gråt för att de är ensamma, frossa när det är kallt alternativt flämtande när det är hett – allt avlägsnar välbehövlig kraft från den lilla kroppen.

Ditt arbete under de första månaderna är att se till att frågor som dessa inte blir till ett litet antal bekymmer alls.

Detta är en utav anledningarna till att valpar ej är lämpliga för alla, och varför det är angeläget att man söker dig den tid man är villig att investera, samt den vård samt handledning du är gärna att ge din puppy varje dag av ditt liv!

Före du gör beslutet att inhandla alternativt ta till bostaden en!

Så nu att replikera din be om något oerfaren – hurså ska du en valphage eller liknande fristad för din valp?

Eftersom en valphage skänker allt det erforderlig ovan:

En säker plats, vari din lilla hundvalp kan vara säker även utan tillsyn.

Lös från skador och olyckor, och vari det inte kommer att hamna i trånga utrymmen där den ej bör vara i, när man ej ser.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan filosofera sig – samtliga skrymslen och vrår du tror att de inte kunde anlända in – anta igen – de kan och ges de möjlighet, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var man än är, när man tillverkar dina vanliga sysslor och ännu vara i en bestämd ett klimat.

Man kan krama, kela samt älska den, man önskar blott inte riskera att man trampar på den, springer ut eller gömmer sej.

Och förresten – valpar känner till aldrig själva när de ska avbryta i god tid!

Valpar kan leka tills de somnar, glömmer att äta alternativt inmundiga, och efter att braka en timma eller två efteråt.

En puppy kan hänga och deltaga dej – blott ej hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, bör man bearbeta det som en mänskligt baby med måltider agenda / vila / sova perioder, samt sedan det att den nått den åldern – ska man ännu bearbeta det med enorm hänsyn när det gäller storleksbegränsningar, kolhydrater nivåer samt säkerhet.

Detta var en del kort om hurså du ska en valphage till din nya familjemedlem, men det finns flera flera orsaker hurså det är bra med en bastant valphage, bland annat när man vill att din valp alltid skall känna sig trygg och när du skall exercera din hundvalp att bliva rumsren – men det är att andra avsnitt.