Resistenta bakterier i Örebro – kan det stoppas?

Jag kan inte lova att stoppa dem till 100% men jag kan i denna blogg-post i vilket fall beskriva hur de kan minskas drastiskt.

Vi får alltför ofta läsa i tidningar att resistenta bakterier i Örebro ökar, att folk blir svårt sjuka och en del dör. På vissa ställen har man utökat jakten på en bättre hygien (för du kan vara säker på att det slarvas även på våra sjukhus) och fått avsevärt bättre resultat är tidigare.

Ökat miljötänkande ger snuskiga sängkläder

Här är faktiskt tvättmedelsindustrin en av bovarna, kanske, kanske utan att veta om det – fast det vet de nog.
Nu gäller det att ha meddelandet “Tvättar rent vid 40 grader”, spara el och varmvatten för att kunna sälja mer tvättmedel.
Problemet är att alla bakterier stortrivs vid denna temperatur – rena semesterresan för dem. Det krävs minst 60 grader för att avdöda alla mikroorganismer som bakterier och virus.
Sängkläder, strumpor, underkläder får mer och mer bakterier, detta har uppmärksammats på något äldreboende där de var miljövänliga men icke människovänliga. De fick stora problem med skitiga sängkläder.

Vad göra?
Börja använda Smittstopp‘s antibakteriella produktserie med långtidsverkan.

Ingen sprit – inga gifter, hur kan det fungera då?
Det är en svensk uppfinning som ligger bakom. Den utnyttjar det faktum att alla (99.99%) bakterier och virus har ett negativt laddad ytskikt och de attraheras till en positivt laddad ultratunn polymer där de fastnar och dör.
Med Smittstopp så lämnas denna tunna film av polymer kvar olika länge beroende på hur hårt den behandlade ytan nöts – med Smittstopp Handtvål upp till ett par timmar, Smittstopp Ytspray kan skydda i flera veckor.

Det sker en ständig utveckling av Smittstopps produktserie, men låt oss ta en titt på vad som finns idag. Smittstopps;
– Antibakteriella Handtvål, en typ för vuxna och en mildare för barn.
– Desinfekterande servetter
– Golvtvättmedel
– Desinfekterande medel för händerna
– Spray för ytor

Produkterna kan finnas i en affär i Örebro men om så inte är fallet kan du både läsa mer om produkterna och beställa dem på Internetbutiken allt-fraktfritt där Smittstopp alltid finns på lager.