Blek håret effektivt med askorbinsyra

Kanske har du allaredan fått tipset om att mixa askorbinsyra med ett bra schampo och vatten för att bleka ditt hår. Men fungerar det verkligen att bleka på det här sättet? Visst kan man bleka med askorbinsyran, ändock det är relevant att koppla att man ej får samma resultat som med en kemisk blekning.

c

Mildare blekning för hår som man tvingas vara en aning aktsam med

Ifall det är så att du ideligen bleker ditt hår och färgar det i olika färger så vet du att det här sliter på hårets kvalitet. Man kan behöva ta pauser och låta håret återhämta sig men ifall man samtidigt verkligen känner för att bleka en aning så kan man ju askorbinsyra köpa för att på ett väldigt milt sätt förändra på tonen.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter absolut inte på håret såsom helt vanliga färgningsmedel gör. Så även om det låter lite galet att bleka håret med c vitamin så kan det faktiskt vara en god sak att uträtta då man vill undfly onödigt slitage.

När blekt hår får en grön ton

Det kan faktiskt kännas ledsamt då håret som man nyligen har blekt börjar se grönt ut. Det här kan bero på lite skilda saker. Ifall man exempelvis badar i klorvatten så kan detta resultera I att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyrapulver. Genom att bleka med medlet så får man tillbaka den färg som man ville ha på ett enkelt samt naturligt sätt.

C-vitamin är bra för så många skilda saker

Men det är inte enbart håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju de facto är samma sak som c vitamin. Med c vitamin mat så mår man bra.

Vad är c vitamin bra för? C vitaminer är framförallt mycket bra för immunförsvaret och det är följaktligen som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer att inbringa från denna smarta produkt…

Vacker hud är något som många drömmer om

Man kan rentav behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Ifall du köper en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och mixa med vatten för att därefter badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm och smink. Detta kan skänka en briljant verkan med välmående hud som utstrålar hälsa.

Köp jämt livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.se) om askorbinsyran ska användas invärtes samt utvärtes, också till håret.

Man kan således askorbinsyra köpa av flera olika anledningar. Med en lite burk därhemma så får man många olika användningsområden. Håret håller korrekt ton och förblir starkt och vackert, ansiktet får en totalt ny glans och så kan man ju göra fräscht i hemmet med syran och hålla sig sund genom att äta den, det är c vitamin. Detta är minsann en produkt som man behöver i varje bostad. Bra tips här.

Ett litet råd är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för ålderstigen. Ifall du ser att den har blivit gulaktig så är det bara att slänga påsen eller burken och skaffa nytt. Det här här för övrigt faktiskt ingen dyr produkt.