Kalciumaskorbat – för dig som lider av känslig mage

Det är flertal som ibland kan ha ett behov av att fylla på med mer vitaminer samt mineraler än det som man får i maten. Med ett bra kalciumaskorbat pulver så får man c-vitamin som åstadkommer en massa bra saker i kroppen. Det är sannerligen ingen myt att man kan hålla sig friskare med cvitamin för det är vetenskapligt bevisat att det är med och stärker immunförsvaret.

callt-fraktfritt.se samt för hund på brahund.se. Pulvret som man använder sig av är basiskt och man blandar det lätt med en dryck som man brukar dricka eller så kan man strö det ovan mat. Man behöver alltså inte få i sig något som rubbar magen och det är verkligen en enorm fördel. Du kan göra mer med pulvret som består av kalciumsaltet från askorbinsyra Det finns mer användbarhet med pulvret som du får i en burk. Det kan nämligen användas för annat än invärtes välbefinnande. Visste du att du kan bleka håret med c vitamin? Detta är helt genomförbart och lätt gjort med kalciumaskorbat som kommer i en så smidig skepnad. Man kan helt enkelt blanda pulvret med vatten (men askorbinsyra funkar bättre) och hantera håret. Det finns lite olika kurer som alla är enkla att fatta och att åstadkomma och som ger en förtjusande verkan. Den blir förstås icke lika stark som med starka kemiska produkter men tillräckligt för att man ska se en nytta med blekningen. Klicka här för mer info.

Man kan även processa huden med pulvret. Här är det även bara att blanda med vatten och badda på. Resultaten låter inte vänta på sig och behandlingen är högst oförställd och fräsch vilket är något som oerhört många uppskattar och är ute efter.

Det är ju grymt praktiskt att ha ett pulver som man kan tillämpa under tidsperioder då glåmigt väder leder till att man behöver ge immunförsvaret en kick medan som man ser till att behandla hår och hud så att man känner sig lite piggare inuti samt utanpå.