Så får du ett bättre immunförsvar mot coronavirus!

Många känner att de behöver läsa på för att lära sig mer om vad de ska göra när nya pandemier blossar upp i samhället. Sverige och England valde en likartad väg där man försökte att undvika karantän. Svenskarna kan därför vara utelämnade till desinfektion och hoppas på att de har ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Coronavirus finns i din närhet men du kan döda det

Coronaviruset har medfört att vi har fått göra stora inskränkningar i vårt dagliga liv. Alla kan vara sjuka, det kan till och med vara så att du har coronavirus utan att veta om det. Skolbarn kan verka friska men de kan vara smittade ändå.

Om du vidtar vissa försiktighetsåtgärder kan du slippa coronavirus. Om du använder handdesinfektion så har du vunnit mycket. Du behöver bara köpa en antibakteriell handtvål för att få fullgod handdesinfektion.

Vissa tror att handsprit är det bästa. Många virussjukdomar överlever handsprit. Handsprit dödar hudens skydd mot virus.

Då kan man enklare bli smittad och man kan drabbas av flera virussjukdomar. alkoholfri katjonisk handdesinfektion kan vara ett bättre alternativ, men den varianten är fortfarande relativt okänd hos befolkningen som helhet.

Tvål som är bakteriedödande eliminerar viruset snabbt. Se till att du gör på samma sätt när du är hemma. Lär barn hur handtvätt ska gå till för att vara effektiv som virusskydd. Allt börjar med en bra tvål. Handsprit är inte det första valet i kampen mot coronavirus!

Då är det bättre om du försöker att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Du kan förbättra ditt immunförsvar. Om du har ett svagare immunförsvar behöver du inte vara dig rädd. Om du håller dig i form, fysiskt och psykiskt, får du oftast ett bättre immunförsvar.

Börja alltså med att tänka positivt och slå bort rädslor för att få ett bättre immunförsvar och därmed ett bättre virusskydd. Men du måste även tänka på vad du äter, kosten spelar en avgörande roll för din generella hälsa. Det kan du göra för att fortsätta att vara frisk.

Vitamin C är viktigt. Man vet ju att man skulle ta den men man glömmer ofta bort att göra det. Om man har möjlighet så kan man köpa ester-C tabletter. Ett bättre immunförsvar hjälper även om du skulle bli smittad av coronavirus.

Riktiga hälsofanatiker brukar äta kolloidalt silver 15 ml två gånger om dagen. Man kan även spraya det på frukt. IONplus är bäst.

Du kan göra rent med ytdesinfektion

Det är även ett bra medel mot bakterier. Om du köper antibakteriell spray så kan du spraya på alla ytor som du har hemma. Du kan ta med dig sprayen överallt.

Många menar att coronavirus är väldigt motstångskraftigt. Det kan vara en bra ide att ställa ut plastprodukter. Men med en bakteriedödande spray behöver du inte vänta så länge.

Det viktigaste är att du är noga med hygienen. Desinfektion info Ett bättre immunförsvar håller dig frisk i situationer där andra kanske blir sjuka. Boka inte biljetten till månen än!

Hela Europa har brist på läkemedel. Det kan vara mycket svårt att få tag på ytdesinfektion eller andra rengöringsmedel. Bra produkter och mycket leveransduktiga är nätbutikerna prisad.Prisad.se och köpapris.se har ofta bra produkter.se.