Kolloidalt Silver är en vattenreningsprodukt som renar vatten.

Kolloidalt Silver innehåller silverjoner och silverpartiklar

Kolloidalt Silver har sålts som kosttillskott sedan 2001, men från och med 2010 fick den en ny EU-klassifikation, nämligen ”Desinfektionsmedel för dricksvatten”.

Dosering Kolloidalt Silver:
Blanda två tsk. per liter dricksvatten du vill behandla. Skaka om samt låt stå en kvart.

Vad är då kolloidalt silver?

Det är fråga om en produkt som innehåller mikroskopiska silverjoner som svävar i vatten.
Kolloidalt silver innehåller allmänt 10 ppm silver, vilket motsvarar 0,01 gram per liter. Produkten används för rening av vatten.

Funkar det som kosttillskott?
Det är ett kosttillskott i många länder och även inom EU. Men inte nu längre, trots att den etablerade “Läkemedelsvärlden” tvingats erkänna preparat efter preparat från hälsokostsidan.

Dessvärre är kollodialt silver ett hotelse mot läkemedelsbranchen – de kan inte patentera den och sälja för 100 alternativt 1000 gånger tillverkningspriset. Så man önskar ha bort det och innehar nära nog lyckats.

Det finns dock en stor chans. BBC har publicerat en video där man i forskning kombinerade kolloidalt silver med hjälp av antibiotika mot antibiotikaresistenta bakterier. Med gott konklusion.
Läkemedelsbranchen kan helt enklet bli tvungen att själva begagna kolloidalts silver. Länk till mera information. Då blir det totalt abrupt ofarligt igen…

Eller så går det med hjälp av Glukosamin, ett kosttillskott som alla känner till fungerar. Ett läkemedelsbolag registrerade det som medicin – då fick det inte säljas som kosttillskott längre.