Msm pulver kan med överläge användas i ansiktet

Har du ställt dig frågan hur du kan få en finare hud? Det här är det många som undrar och det är klart att det finns många olika saker som kommer att påverka hur du ser ut i ansiktet. Den som lider av hudsjukdomar kan behöva kunnig hjälp men ifall det mest är så att du då och då får finnig hy eller att du har fläckiga partier som du vill hantera så kan msm pulver i ansiktet vara en lösning. Man kan samtidigt ta lite msm som svavel kosttillskott och dessutom vårda inifrån.

Msm pulver i ansiktet

Det är sannerligen så att man kan få förtjusande hud genom att nyttja sig av msm pulver i ansiktet. Detta är ett pulver som innehåller ren biologisk svavel som kan läka uppretad hud, reducera ärr av akne och dessutom dämpa inflammation. Och det är inte svårt att vårda själv med msm pulver som man köper på burk online från till exempel allt-fraktfritt.se, CDON eller Tradera för att efteråt blanda med vatten alternativt med salva.

MSM pulver Metylsulfonylmetan hälsokosttillskott på allt-fraktfritt.seMSM pulver hälsokost från allt-fraktfritt.se i bra kosttillskottburkHög kvalitet Metylsulfonylmetan MSM pulver

En msm mask för ansiktet

Du kan komma igång med att etablera en ansiktsmask som innehåller svavelpulver. Blanda cirka 2 skedar mirakelpulver med 1 sked aloe vera, 1 sked honung och 1 sked kefir. Blanda och låt masken svälla till. Ge detta minst 30 minuter så att msm pulvret löses upp ordentligt. Här kommer fler tips: vitamin cmsm lignisul

Den här masken ger flera fördelar. Bortsett från att du får en botande följd så kommer pulvret på ett skonsamt sätt skrapa bort död hud vilket även bidrar till fin hud. Du kan använda samma mask vid flera tillfällen för den håller upp till två veckors tid i kylskåpet!

Punktbehandling

Emellanåt så har man ju fullt okej hud men så dyker det upp en enträgen finne mitt på näsen alternativt kinden. I detta läget så kan man punkt-behandla med msm. Blanda ett kryddmått med en aning vatten och mixa ordentligt så att det blir till en smet som du därpå kan dutta på. Detta kan upprepas flertal gånger och du bör se effekt någorlunda snart.

Ansiktsvatten

Varför betala dyrt för franska märken som bedyrar att deras ansiktsvatten ger bättre hy för att det är så naturligt. Organiskt svavel är så naturligt som det kan bli och du kan enkelt skapa ditt eget ansiktsvatten genom att mixa en sked svavel msm med vatten och därpå hälla detta på flaska.

Betydelsefullt att tänka på

Det kan vara bra att värma upp en mask alternativt vatten som man använder för att processa huden med. När msm behandlingen är varm så kan det vara lättare för huden att ta upp svavlet. Därutöver så ska du hela tiden se till att området som ska behandlas är rent och att dina händer är rena innan du börjar mixa samt processa.

Man bör också låta svavelpulvret ha kontakt med huden i åtminstone fem minuters tid och gärna upp till en halvtimmes tid för att detta ska skänka verkan.

Msm utvärtes

Förutom att du kan erhålla finare samt renare hud med msm pulver så kan detta vara något som hjälper dig med andra problem. Vid solbränna så kan en msm blandning ge lindring och dessutom så kan man vårda svullnader och värk utvärtes med detta pulver.

Ett bra tips kan vara att addera en aning pulver till den produkt som du ändå använder därför att processa din hy med. Mixa inte direkt i burken utan bara i den kräm eller gel som du tar för en engångsbehandling!

Med msmpulver så kan man komma åt stelhet, träningsvärk samt muskelinflammationer med en skonsam utvärtes behandling som är kvick att fullfölja och som inte kräver mer än en aning pulver och lite vatten, så det är inte endast msm pulver i ansiktet som kan ge en kraftfull verkan.