Utvidga ditt intag av glukosamin

För rörligheten av kroppens leder och brosk krävs produktion av glukosamin som i sin tur bidrar till produktion av hyaluronsyra som underlättar smörjningen. Den höga viskositeten hos hyaluronsyran har en dämpande verkan och skyddar ledbrosk mot artrosskador. Strikt träning och ökande ålder kan dock innebära att broskcellerna inte producerar hyaluronsyran som de borde. Därför kan det vara läge att ta ett tillskott i form av glukosamin för att hindra nötning på leder och brosk.

Det är en enorm fördel att glukosaminsulfat är ett kroppseget ämne och som inte påverkar andra former av medicinering. Det ger heller inga biverkningar.

Patienter med ringa utsträckning av knäartros kan känna symtomlindring av kur med glukosaminsulfat. Även människor som har ledproblem av typen osteoartros har blivit fullt fria eller åtminstone upplevt minskade besvär vid nyttjande av glukosamin.

Glukosamin är helt enkelt en del av ledväskans smörjämnen. Flertal undersökningar har visat att ytterligare inflöde av glukosamin tas upp av kroppen och kompletterar den kroppsegna produktionen. När glukosamin har jämförts med antiinflammatoriska preparat såsom ibuprofen och naproxen har glukosamin bidragit till bättre lindring av ledbesvär efter några veckors bruk. De antiinflammatoriska preparaten kan därjämte resultera i biverkningar.

Glukosaminsulfat pulver, bra Glukosamin till bra pris.

I så kallade dubbelblindtester då effekten av glukosamin har testat i förhållande till placebopreparat så har glukosamin visat på markant lindrande effekt gällande värk, rörlighet och svullnad i leder som har skadat ledbrosk.

Vid ökat intag av glukosamin så tycks även produktionen av ledvätska och ledbroskämnen tillta. För att få veta information rörande saken Klicka på denna länk
I bästa fall innebär det att ett skadat ledbrosk kan bli helt å hållet återställt.