Hundartiklar av en kvalitet som ej existerar i vanliga hundbutiker säljs ut till reapriser

På sajten allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. Merparten säljs ut under inköpspris.

Företaget har platsbrist och tvingas helt enkelt ta bort ett sortiment. Hundsortimentet har blivit utvalt att utgå enär det tar upp väldigt mycket plats med sina 2000 produkter.

Lagret är så proppfyllt att det är svårt att plocka och packa, lager, vind och totalt 7 sjöcontianers är fyllda till bristningsgränsen. Man tvingas helt enkelt minska sitt sortiment för att kunna plocka och packa rationellt.

hundtillbehör

Priserna har sänkt till under inköpspriser på det mesta så att allt skall sälja sig själv.

Sortimenten består av sanslöst utmärkta varor, somliga existerar inte någon annan stans i Sverige.

Sprengers sortiment halsband och halkedjor. Produkterna från Tyska Sprenger är världsledande och kostar vanligen flera hundra kronor. Har du zoobutik så så köp du oxå, det är under inköpspris på hela Sprengers sortiment.

Kinghound halsband och koppel. Varumärket KingHound är känt som “mest för slantarna”, kvalite men billigt pris detta till trots. KingHounds mässingshalsband är av dyr massiv mässing, inte ens Sprenger har detta.
Halskedjor och hundhalsband i metall finns i ett kolossalt sortiment, i alla fall nu i början av utförsäljningen. Makalöst billiga priser, man har svårt att tro sina ögon.

Kenjan of Denmark hundkoppel. Världens troligen ultimata läderkoppel. Oerhört kraftig överfettat oxläder 5-6 mm tjockt. 100 år eller mer lär dessa koppel hålla.

Speciallinor för träning av skyddshundar. Munkorgar för träning och tävling av skydds- och tjänstehundar.

Även vanliga munkorgar i rejält sortiment. Till närmast alla raser, i alla fall innan de börjar ta slut. Att ha en egen munkorg till hunden är en stor fördel.

Hundleksaker och bitleksaker. Mat och vattenskålar. Selar för spårning och skyddsträning.

Dog Security spårlinor, koppel och andra svensktillverkade produkter av yrkeskvalitet. Bland annat finns plastbelagda spårlinor med en kärna i mitten. Dessa linor fastnar ej i skogen.

Olika sorters apporter och tillbehör finns i mängder.

Det här är ett briljant tillfälle att handla bra hundartiklar billigt. Alla dessa bra produkter finns på samma ställe, bara det är unikt. Sedan så säljs allt ut till kanonpriser, något sådant lär inte någonsin hända igen.

Mitt råd till alla som har fyrbent kompis, ta en titt på allt-fraktfritt. Riktigt bra hundgrejor jättebilligt.