Aga Aqvia kolsyrekoncept för hemmet

Aga Aqvia gör den snyggaste kolsyremaskinen på marknaden!

Aga är ett affärsverksamhet som levererar industrigaser till hela Europa, faktum är att företaget är framförallt i Europa på just detta. Som varumärke har Aga funnits i över ett sekel och än idag ligger Aga främst vad gäller både utveckling och sändning. Aga levererar gas till en lång rad koncept – allt från industritvätt till kylning, uppvärming och laboratorier. Gas är användbart på många flat samt i hemmet finns det mestadels representerat i gasolgrillen, kolsyremaskinen alternativt i terassvärmaren.

smakessensersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

Kolsyrat vatten är omåttligt populärt i en tid då allt fler provar uppnå en så aptitlig hälsa som genomförbart. Vi ska dricka mycket med vatten för att hålla våra kroppar och dess funktioner i gott skick, men vanligt kranvatten blir snabbt tråkigt. För att göra dricka en aning roligare tillsätter vi bubblor och kanske en aning smak, Ramlösa och Vichy Nouveau har aldrig sålt så bäst som nu!

Buteljerat vatten med bubblor samt smak kostar som det smakar, särskilt när man betänker att det egentligen blott är vatten med en aning gas samt smak i. Vatten har vi ju därpå intill gratis i våra kranar! Därjämte är svenskt kranvatten oerhört fräscht och nyttigt, till och med gentemot flaskvatten från «naturliga källor».

För att undfly kånka tunga flaskor vatten från affären kan man addera bubblorna hemma istället, allt man behöver är en kolsyremaskin. Aga Aqvia är en verkningsfull och smakfull kolsyremaskin som både tittar på attraherande ut i köket samt skänker ens goda, rena, purfärska kranvatten precis så mycket bubblor man önskar. Aga Aqvia kolsyremaskiner började produceras år 2008 och är idag en av de mest köpta kolsyremaskinerna på den svenska marknaden.

Aga tillverka såklart inte bara kolsyremaskinerna, utan även gaspatroner, vattenflaskor och smaker som man kan använda som smaksättare på det kolsyrade vattnet.

Det finns två olika modeller av Aga Aqvia kolsyremaskiner, dels Aqvia Exclusive som dyker upp i fyra olika kulörer för att varje hem ska få en kolsyremaskin som passar in ihop med övrig inredning. Stålet är behandlat för att man ska slippa fula fingeravtryck och modellen är framtagen för att passa på både vask och bord. Den andra modellen heter Aqvia Balance vilken till utseendet påminner om Aga Aqvia Exclusive, men har en aning annan färgsättning. Alla komplement till de olika modellerna är kompatibla.

Att kolsyra till eget kranvatten är inte blott snällt mot plånboken och ryggen, utan innebära oxå ett ganska stort slag för miljön. Vattentransporterna bidrar till en kännbar fraktion alla koldioxidutsläpp och räknar man därjämte in läsktransporter så blir det snabbt ännu allvarligare. Med en egen Aga Aqvia kan man tillverka både kolsyrat vatten, smaksatt, bubbelvatten och läsk med sitt eget kranvatten som bas.

En Aga kolsyrepatron räcker till 50-60 liter bubbelvatten samt går att köpa i de flesta varuhus.

Det finns mängder av smaker för bordsvatten, läskkoncentrat samt cidersmaksättare på marknaden, både Agas egna samt andra sorter är goda att ha i sitt kolsyrade vatten. Vill man hava kalorifri krydda så kan man iaktta Aromhusets urval som innehåller 20 annorlunda smaker.

Aga Aqvia är inte blott attraherande, miljövänlig och säker, utan också väldigt lätt att använda. Med ett enkelt knapptryck på Aga Aqvia får man en mängd härliga bubblor i sitt kranvatten!